Till slut rullade cykeln…

2 kommentarer

Till slut rullade cykeln

Till slut rullade cykeln till och från jobbet. Planen att det skulle skett igår var lite väl optimistisk. Samtidigt var jag i efterhand glad över det faktum att man tog bilen. När man väl skulle åka hem så ösregnade det.

Inget som besvärade mig som satt i bilen, utan jag kunde obehindrat köra in till stan för att handla. Då bilen var transportmedlet passade man på att köpa en säck med hundfoder, samt lite extra hundgodis.

Som vanligt upplevde man dock viss vånda efter hundpromenaden i morse. “Ska jag? Ska jag inte? Måste jag? Borde jag?” och så vidare…

Till slut hade man i alla fall bestämt sig och lämnade gårdsplanen ca 05.05. Jag var lite osäker på hur lång tid det skulle ta eftersom man ändå är ganska otränad. Till min stora förvåning hade jag avverkat ca 26 km på 66 minuter. Så långt är det helt klart en av de bättre tiderna jag fått. Därmed inte sagt att man är ovanligt vältränad just nu.

Nä, jag tror det att det hela handlar om att vinden var gynnsam.

Blir det cykel i morgon också?

Inför avslutandet av denna dag tänker man lite kaxigt att man ska cykla även i morgon. Hur det blir exakt med den planen återstår naturligtvis att se, men man kan alltid hålla tummarna.

Skulle det inte bli så får jag nog ändå vara nöjd. Man behöver verkligen mer tid på sig för att komma igång på allvar efter alla dessa månaders lättja. Det blir trots allt många mil när man cyklar till och från jobbet, och ingen (mer än jag) skulle klandra mig om man satte sig bakom ratten i morgon. Varannan dag vore helt klart tillräckligt bra på alla sätt och vis.

Kör man bil får man lite extra tid på morgonen med vovvarna, och det är ju verkligen inte fy skam!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 21 || 20:03

2 svar to 'Till slut rullade cykeln…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Varmt att cykla i denna värmen.Bra att det blåser!
  Allt är bra här i värmen!
  Kram!

  skåningen

  2024 05 22 || 10:34

 2. Bra gjort, snabbt cyklat tycker jag!
  Så himla praktiskt med bil när man handlar 🙂

  Annie

  2024 05 23 || 20:19

Lämna en kommentar: