Något som ger mersmak…

3 kommentarer

Något som ger mersmak

Något som ger mersmak är naturligtvis att kunna cykla in till stan i strålande solsken. Naturligtvis började man trampa någon gång kring 07.00, så man slapp den värsta värmen.

Därmed inte sagt att det var direkt kallt att cykla.

Men det blev i alla fall gjort, och nu siktar man på att faktiskt cykla till jobbet i morgon. Det som återstår av förkylningen är bara lite snuva, men det är inget som påverkar energin eller viljan.

För att om möjligt underlätta för cyklandet i morgon får jag försöka förbereda mig så mycket som möjligt i kväll. Sen får jag också se till så att man faktiskt vaknar när klockan ringer. Hundarna behöver rastas först, och sen behöver jag mitt kaffe innan jag trampar söderut längs ödsliga småvägar…

Man har ju vid mer än ett tillfälle lovat sig själv en cykeltur till jobbet, men det har ju inte alltid blivit så.

Men, om man lyckas komma upp senast 04.00 så finns det väldigt goda förhoppningar om att man kan börja trampa iväg strax efter 05.00.

Träningen 2024:

Ja, resultatet har varit allt annat än upplyftande, men det finns ingen anledning att hänga läpp över det som varit. Nu kan man ta nya tag och när resultaten börjar märkas så är det garanterat något som ger mersmak.

För stunden har jag dock lagt ner alla planer på att cykla mer än jag gjorde förra året, men man kommer naturligtvis ändå att uppskatta varje cyklad mil.

Kanske än mer efter att cykeln varit inne på service. Bakdäcket har en tendens att tappa ekrar, något den också gjort nu i en ganska stor utsträckning. Lyckligtvis har jag ett extra däck ståendes här hemma, så jag behöver inte vara utan cykel. Allt jag behöver göra är att skifta däcken och lämna in det trasiga.

Men det blir inte i morgon, så jag hoppas att bakdäcket håller hela vägen till och från jobbet!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 19 || 20:09

3 svar to 'Något som ger mersmak…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Skönt att cykla i ottan, njuta av solen och fågelsången.
  Upp klockan 4, gäsp, men det kommer jag antagligen också att behöva när jag börjar sommarjobba, hinna gå med Harry och sen börja vid 6.
  Önskar en fin start på nya veckan!

  Marianne

  2024 05 20 || 12:05

 2. Härligt med cykling!

  Annie

  2024 05 20 || 19:45

 3. så imponerad av dig! 🙂

  Pauline

  2024 05 22 || 14:23

Lämna en kommentar: