Inte tillräckligt bra…

1 kommentar

Inte tillräckligt bra

Det är inte tillräckligt bra, men det får väl duga! En snabb jämförelse med föregående års cyklande så är det bra, men man hade naturligtvis hoppats på bättre.

Mitt efterlängtade mål var ju att slå rekordet från 2014: att cykla mer än 8054 km. Uppenbarligen kommer det inte att bli så, men kanske 2024 har mer cykling att erbjuda nu när jobbet ligger längre bort!

Samtidigt behöver man nog ändå se det hela ur en annan synvinkel. Nämligen att sen jag började använda RunKeeper 2011, så är detta år det nästbästa om man ser till cyklingen.

Det är inte tillräckligt bra på ett sätt, men på ett sätt är det ändå ett tramptag i rätt riktning. Det fanns förhoppningar om att man skulle vara flitig med cyklandet under återstoden av året, men verkligheten tyder på annat.

Jag ogillar verkligen känslan av att ge upp, men jag kan inte påverka vädret. Samtidigt får man vara tacksam för varje cykeltur som faktiskt blir genomförd.

Det går att kompensera!

För stunden känns det som att hundarna behöver få mer tid för både träning och promenader. Att cykla till och från jobbet gör att man är borta drygt 12 timmar från hemmet, och därefter finns det inte tillräckligt med tid och energi för mina trogna vänner.

Lyckligtvis är rutinen med morgonpromenader väl etablerad, och hundarna uppskattar garanterat detta. Även om man förmodligen kan utöka morgonpromenaderna till en nivå man hade långt tidigare!

Ytterligare så får man nog finna sig i att även utföra det tråkigaste av allt: Styrketräningen. Cyklingen får nog i stort förläggas till helgerna. Man kan dock utgå från att det trots allt kommer att bli en och annan cykeltur till jobbet ändå.

Men att det skulle röra sig om 2-3 dagar i veckan kan vi nog glömma för stunden. Tyvärr, bör tilläggas.

Här hemma finns ju en liten schäfertik som behöver få all tänkbar tid. Av den anledningen får man nog för tillfället prioritera om saker och ting…

Det är trots allt det bästa tänkbara!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 11 20 || 20:40

1 svar to 'Inte tillräckligt bra…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vi kan ju alltid hoppas på att 2024 blir mindre blåsig och mindre blöt, och därmed mer cykelvänligt!

    Marianne

    2023 11 21 || 12:09

Lämna en kommentar: