Vill man inte betala garderobsavgiften

3 kommentarer

Inte betala garderobsavgiften

Vill man inte betala garderobsavgiften så ansvarar ingen för mina kläder. Nu slipper jag dock betala garderobsavgift i mitt egen hem, och därför är kläderna mer oskyddade.

Wilja hade tillbringat dagen med att slita sönder min skinnjacka.

Orsaken: Husse hade glömt att det låg kvar godis i fickan…

Samma sak hände min favorittröja för några månader sen, vilket nedanstående bild tydligt visar.

Trots ett antal missöden rörande klädsel är Wilja långt i från busigast av alla hundar. Dock var det tråkigt med skinnjackan, då detta var den enda fina jackan jag hade. Felet är dock helt och hållet mitt. Jag skulle antingen tömt fickan på godis, eller hängt in den i garderoben.

Men är man glömsk så får det ack så stora konsekvenser.

Slutsatsen av detta får nog bli att garderoben kommer att användas flitigare i framtiden. Man vill ju inte riskera att helt vara utan jackor under vinterhalvåret. Glömsk eller inte.

Bilen fick rulla…

Enligt gårdagens inlägg så fick bilen rulla idag, och så lär det även bli under resten av veckan. I natt kommer det uppenbarligen in ett mindre gynnsamt väder som kommer att hålla i sig ett par dagar.

På fredag blir det bil oavsett, då man vill få hem sitt fredagsmys snarast möjligt. Att det sen är lönefredag gör att man sannolikt kommer hem med andra saker också.

Kanske en ny jacka…

Men, som sagt: Wilja har varit långt i från värst när det gäller sådana här små missöden. Vem som varit den värsta är dock inte viktigt att nämna denna stund.

Allt som en valp eller unghund hittar på är i stort sett ägarens fel. Hade jag inte glömt godis i fickan så hade jackan fått hänga ostört. Som den också gjort under en väldigt lång tid.

Fjant må ha varit husses älskade pälsboll, och orsakade en hel del förödelse här hemma. Men han var ändå inte den värsta hunden.

Så här långt efteråt kan man bara skratta åt allt detta, men i den aktuella stunden var det väldigt lätt att hålla sig för skratt. Så här i efterhand minns man allt med både glädje och kärlek!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 11 21 || 19:40

3 svar to 'Vill man inte betala garderobsavgiften'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det har nog gjort att du hädanefter hänger undan dina kläder!
  Kram!

  skåningen

  2023 11 22 || 12:39

 2. Det kostar tydligen på lite olika sätt att vara glömsk!

  Marianne

  2023 11 22 || 13:26

 3. Ja, oj vad saker som hundar har tuggat i sej under åren!

  Marianne

  2023 11 24 || 11:08

Lämna en kommentar: