En bra ursäkt…

1 kommentar

En bra ursäkt

En bra ursäkt att slippa dammsuga kan vara strömavbrott. Igår var det så, och så även idag när man kom hem från jobbet.

Därmed fick man äta sin kebabtallrik i skenet av några stearinljus. Det var kanske inte riktigt vad jag förväntat mig, men man kan inte påverka vissa saker.

Enligt Eon är detta sviterna av stormen som drog över oss igår och i förrgår. Allt jag kan göra nu är att vänta på att strömmen ska komma tillbaka. Enligt deras tidsplan ska de resterande 61 hushållen (av närmare 300) få tillbaka strömmen senast 20.00 Personligen hoppas jag på att det blir betydligt tidigare än så.

Det är fredag, och man vill hinna nyttja Netflix innan det är dags att lägga sig. Om inte får man nöja sig med att lyssna på Spotify.

Lyckligtvis har man en bärbar dator, så man kunde både ladda sin telefon och chatta med några. Dessvärre är inte batteriet speciellt bra efter alla år, men det räcker en stund till.

Hinner inte strömmen komma tillbaka så får man stänga av datorn tills vidare. Kanske går man till och med och lägger sig tidigare bara för att det inte finns något man kan göra…

Det är i stunder som dessa man önskar att man haft ett litet elverk man kunnat starta för att åtminstone kunna ha lite belysning. Eller att man köper ett nytt solcellsbatteri och monterar upp paneler igen.

Nåväl, det får bli en plan för framtiden. Nu är det i alla fall fredag!

Helgen var efterlängtad!

Det har minst sagt varit några intensiva dagar på jobbet i slutet av veckan, så därför känns det extra skönt att få några dagars ledigt.

Den stående planen för helgen är att fortsätta lägga golvet i hallen, och jag antar att det kommer att bli gjort i morgon. Då är även tanken att man ska storstäda hela huset och fixa och dona som en galning.

Vi på Hundgården önskar er alla en trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 11 24 || 18:44

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'En bra ursäkt…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Jobbigt med strömavbrott men skönt att slippa dammsuga 🙂

    Sarah

    2023 11 25 || 19:39

Lämna en kommentar: