En avkopplande lördag…

4 kommentarer

En avkopplande lördag

En avkopplande lördag var precis vad man behövde. Efter gårdagens strul med elförsörjningen var det verkligen skönt att kunna vakna upp med en fulladdad telefon.

Under natten laddade jag även båda mina powerbanks i fall något mer oförutsett inträffar.

Trots den frustration man upplevde igår så slutade allt ändå bra. Strömmen kom tillbaka, och det är man naturligtvis tacksam för. Att man sen inte kunde se några filmer på Netflix var väl inte hela världen, även om man var helt inställd på det.

Man kan dra stora lärdomar inför detta. Bland annat att fylla på ordentligt med ved, samt fylla på vattendunken och se till att mina powerbanks är fulladdade.

Det är ack så lätt att bli bekväm och förutsätta att det alltid finns elektricitet i uttagen. Under mina snart 15 år i detta hus har strömavbrott varit högst ovanliga, men just detta år har varit ovanligt besvärande. I februari var man utan ström under 16 timmar i ett sträck. Under denna månad är det nästan lika många timmar, men fördelat på flera tillfällen.

I ett svagt ögonblick i går övervägde jag nästan att köpa ett elverk för att underlätta sånt här, men det lär inte hända ändå. Det går att klara sig bra utan ström, bara man är lite bättre förberedd.

Jag hade hoppats på att mitt tidigare projekt utan el (var det bättre förr) skulle förberett mig bättre, men det verkar inte så.

Till vovvars stora förtret kunde husse dammsuga som aldrig förr idag…

Wilja fick hussetid!

När man vaknade idag så sken solen som aldrig förr, och trots att det var kallt ute så passade det perfekt med en långpromenad tillsammans med Wilja. Så vi båda hoppade glatt in i bilen och begav oss bort mot en av mina favoritplatser.

Det hela slutade med en nästan 5 km lång promenad, och efteråt var både jag och Wilja nöjda med utflykten. Snart är det dags att avsluta kvällen med ytterligare en promenad. Fast denna gång får båda följa med!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 11 25 || 20:28

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'En avkopplande lördag…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Wilja ser så nöjd ut!
  Bra om man upptäcker i tid de ormlika personerna!
  Ha en bra söndag!
  Kram!

  skåningen

  2023 11 26 || 10:08

 2. En bra start på dagen, en skogspromend i solig skog med bästa sällskapet 🙂

  Marianne

  2023 11 26 || 12:23

 3. Viktigt att älska varandra varje dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 11 26 || 15:41

 4. Härligt! Så skönt att strömmen kom tillbaka 🙂

  Pauline

  2023 11 27 || 18:54

Lämna en kommentar: