Barmarksträning för hunden…

12 kommentarer

… eller i vårt fall “hundarna” kräver kanske en liten uppdatering från en vanlig cykel?

Vi har länge diskuterat behovet av en trehjuling, och har idag hittat en som Emmelie ska kika på – och om planerna går i lås kommer hon hem med den i morgon!

Det är helt klart ett redskap som kommer att underlätta dragträningen med Vega och Loke ordentligt!

Speciellt med tanke på att det blir enkelt för både mig och Emmelie att träna dem!

Så nu är det bara att vänta tills i morgon!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 03 31 || 23:00

12 svar to 'Barmarksträning för hunden…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Sv: Jag kan föreställa mig att lille Pulver har gjort sådant! Min morbror har en Jack Russell och det är minsann en kaxig liten art. Oftast lite dumma också, men det gör dem bara roliga. 🙂 Jo det är bra med mig! Jag har studerat klart för i år egentligen, men ska ha lite omtentor i matematik i slutet av maj. Men det är också det enda jag har att göra, så jag söker jobb just nu. Först och främst fokuserar jag dock på att få igång träningen till 4-5 pass i veckan igen istället för 2/vecka som det är nu. Samt att övningsköra och ordna körkortet!
  Hur är det själv?

  Andreas T

  2012 04 01 || 19:42

 2. Hei,

  Kjempefin blogg.
  Lykke til med den store vandringen.Du gjennomfører noe jeg en gang drømmer om å få gjøre. Vil du ha et bidrag, så kontakt meg på mailen.
  Det jeg egentlig lurer på, er hvem som selger denne sykkelen,kunne tenkt meg denne til meg og mine schäfere.
  Mvh.
  Ann-Kristin

  Ann-Kristin Løkke

  2012 04 17 || 22:11

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: