Efter åtta timmars sammanhängande sömn…

4 kommentarer

Efter åtta timmars sammanhängande sömn

Efter åtta timmars sammanhängande sömn kände man sig så här: Fulladdad!

Det var verkligen länge sen man kunde sova ut ordentligt, så detta var välbehövligt. Fast det är inte bara den utvilade känslan som sticker ut idag.

Det finns även en känsla av frid inom mig, en sån känsla som infinner sig när saker och ting löser sig.

För tre veckor sedan påbörjade man ju ett nytt arbete, och allt går som på räls. Av mitt gamla jobb som ordningsvakt återstår endast två pass innan jag lämnar det yrket bakom mig.

På obestämd tid.

Trots att man jobbar betydligt mer per vecka nu, så känner man sig ändå piggare. Dygnsrytmen har gått från att vara en katastrof till att bli hälsosam.

Sen får man inte heller glömma den lättnad man känner över att inte längre behöva vända på varenda krona för att klara sig. Mer jobb innebär ett tillskott i kassan, vilket naturligtvis alltid är välkommet.

Speciellt när man nu börjat göra planer som kostar pengar.

Man ser fram emot många cykelturer…

… till och från jobbet.

Det ökade avståndet till jobbet kan förvisso sätta käppar i hjulen, men drömmen vore att åtminstone kunna cykla 2-3 dagar i veckan. Fast kanske inte under den kallaste och kladdigaste vintern.

Jag siktar att ta cykeln till jobbet på måndag, och på vägen hem borde jag åka inom Cykelmagneten för att köpa nya lampor till cykeln. Mina nuvarande har varit med för länge, och batteritiden är inte vad den en gång varit.

Jag var först lite osäker på om inte den lilla avstickaren skulle göra turen alldeles för lång, men den ser bara ut att vara ca 1 km längre än vägen till jobbet.

Naturligtvis är detta positivt, för det innebär att man rent tekniskt kan handla på vägen hem från jobbet. Det blir kanske varken ofta eller mycket, men det är av mindre betydelse. Det viktiga är att det är möjligt.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 23 || 14:51

4 svar to 'Efter åtta timmars sammanhängande sömn…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Så duktig du är på att cykla!Skönt när man är fulltankad med sömn!
  Kram!

  skåningen

  2023 09 23 || 19:52

 2. Hunden är undantagen denna regel.
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 09 24 || 10:22

 3. Den regelbundna dygnsrytmen har gett dej bättre sömn, så skönt att sova ut.
  Jag är den där nyfikna typen, och känner väl igen mej på kartan, gissar att ditt nya jobb är granne med hästkliniken, kanske där det är kallt 😉

  Marianne

  2023 09 24 || 13:34

 4. vad härligt! 🙂

  Pauline

  2023 09 25 || 15:33

Lämna en kommentar: