The Never Ending Story…

2 kommentarer

The Never Ending Story

The Never Ending Story is a beautiful story. My story is also beautiful, but with a touch of reality…

För att nu blanda två helt olika saker! Hundägandet innebär ett konstant dammsugande, och det är något som verkligen aldrig tar slut. Oavsett hur flitig man än är med dammsugaren.

Men samtidigt, vad vore väl livet utan dessa underbara varelser? Varje litet hårstrå vittnar om en vänskap, och här finns mängder av vittnesbörd att ta del av!

Den andra tanken med rubriken är boken “The Never Ending Story”. För väldigt många år sedan såg jag filmen, men har idag beställt boken. Jag behöver inom kort ett nytt läsprojekt, och därför ansåg jag att denna bok var ett bra alternativ.

Sen några år tillbaka så har jag börjat läsa mer och mer, vilket naturligtvis är väldigt givande. Några av böckerna läste man i unga år, och har därför velat läsa om dessa på äldre dar.

Men så finns det många andra guldgruvor att gotta ner sig i.

Ännu en vecka är till ända!

Ja, veckorna går otroligt snabbt just nu, vilket kanske mest har och göra med att man jobbar lördagar också. Som det ser ut nu återstår endast ett bokat pass för mig i ordningens tjänst, och sen får man se hur framtiden ser ut.

Jag kommer troligtvis att ta några extrapass på Strandbaden i framtiden, men då med betoning “extra”. Oktober månad lär dock mest sannolikt innebära att jag är ledig på helgerna, bara för att orka med allt annat.

Man får dock inte glömma att jag kommer att sakna Strandbaden något enormt, men jag lär komma dit som gäst lite titt som tätt! Fredagen den 6:e oktober kommer några av oss att samlas på Strandbaden för en liten avskedsfest, och jag tror att den på många sätt kommer att vara känslosam.

En mer utförlig sammanfattning av min tid där kommer nästa helg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 24 || 19:06

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'The Never Ending Story…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Vad skulle livet varit utan hund i huset, och vad skulle du fördriva tiden med? 🙂
  Det kommer säkert tillfällen att hoppa in extra som vakt på strandbaden eller någon annanstans när du känner att du vill.
  Ha en fin start på veckan!

  Marianne

  2023 09 25 || 11:04

 2. Det där med att dammsuga när man har husdjur får ju vara ett kärt besvär. Det är samma sak här med två katter. Är det inte sand från kattlådorna som sprider sig över lägenheten så är det katt hår. Ganska tröstlöst att dammsuga till och från, men det blir ju fint en liten stund i alla fall. Så roligt att du ska läsa The Never Ending Story. Jag älskade filmen och även musiken till den. Som alla tonårsflickor så tyckte jag självklart att Limahl var så söt. Hoppas du får en fin start på veckan! Kram 🤗

  Heléna

  2023 09 25 || 12:28

Lämna en kommentar: