Husse jobbar heltid…

1 kommentar

Husse jobbar heltid

Husse jobbar heltid, och Wilja höglöper! Det är kanske inte den bästa av kombinationer, men tack vare kompostgaller kan man åka hemifrån utan att känna oro.

Vovvarna kanske inte uppskattar det faktum att husse håller isär dessa, men ibland vet husse bäst.

Som exempelvis nu.

Enligt rapporten från Godistanten har allt gått bra idag, och jag hade knappast förväntat mig något annat.

Samtidigt är det besvärande att se hur detta påverkar båda hundarna, och jag kommer allt närmare ett beslut om att kastrera Wilja. Det är ju inte tänkt att använda henne i avel, och det vore nog bra för alla att slippa denna stress.

Jag ska först tänka igenom detta beslut ännu en gång. Eller två.

För stunden är båda dessa verkligen som ler och långhalm, och Turbo följer henne med väldigt stort intresse. Hans uppvaktning går inte obemärkt förbi, men husse övervakar deras ensamtid som en hök – och är redo att kliva in när som helst för att förhindra att dessa båda bedriver otukt.

Medan husse jobbar heltid så får kompostgallren hålla dessa turturduvor åtskilda.

Håll tummarna för morgondagen!

Min plan, efter att ha granskat väderleksprognosen, är att cykla till jobbet i morgon. Någon gång måste vara den första, och jag tror att morgondagen är en bra dag!

Det är ju lite längre till jobbet än vad man är van vid, men 25 km är inte omöjligt att klara av. Hemresan må bli något tuff i början, men kroppen vänjer sig. När jag cyklat till och från Strandbaden har det ju varit drygt 16 km – och då på något mer obekväma tider.

Detta känns något mer normalt, om än ganska långt. Jag kommer att fortsätta köra (speciellt under vinterhalvåret), men jag vill gärna cykla när tillfälle finns.

Och varje tillfälle innebär en vinst för både ekonomin, miljön och hälsan.

Hur mår gallblåsan idag?

Jag kan med glädje meddela omvärlden att den verkar må prima. Jag har inte känt av något alls under dagen, vilket känns underbart skönt. Något annat som också känns underbart är att jag inte heller tagit några smärtstillande.

Mest för att dessa sabbade magen totalt, men det är alltid en lösning i nödfall. Trots allt obehag detta orsakade, så kan jag ändå i efterhand säga att jag haft en enorm tur!

Förändringarna kring kosten lär nog även i fortsättningen vara något förändrade. Pizzakvällar etc kommer nog att bli allt mer sällsynt, men det finns annat att göra i stället.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 20 || 19:24

1 svar to 'Husse jobbar heltid…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Håller tummarna!
    Ha en bra dag!
    Kram!

    skåningen

    2023 09 21 || 10:35

Lämna en kommentar: