Återhämtningen fortsätter sakta

2 kommentarer

Återhämtningen fortsätter sakta

Återhämtningen fortsätter sakta men säkert, vilket naturligtvis skapar viss otålighet. Detta är dock knappast något man ska försöka påskynda, utan man måste låta allt ta sin tid.

Samtidigt måste man påpeka det faktum att jag mår mycket bättre!

I går eftermiddag kände jag av lite smärta i magen, och tog en tablett. I morse kände jag inget speciellt, men tog en tablett i förebyggande syfte.

Något jag, med facit i hand, skulle undvikit. Tabletterna jag fått är väldigt starka, och kan inte helt oväntat göra magen något upprörd.

Tack och lov har det släppt nu, och jag kan fokusera på att bara återhämta mig. Denna erfarenhet har dock fått mig att påminnas om vikten av att i möjligaste mån undvika tabletter.

Det lär inte bli några fler tabletter för min del, om man inte plötsligt blir sämre igen. Jag hoppas att mina förändringar kring kosten kommer att ge ett positivt resultat. Men också att både sömn och dygnsrytm blir bättre. Vilket jag är övertygad om att det blir, så snart man har ett arbete att förhålla sig till.

Hur går det på jobbet?

Ja, nog för att man är nu, men man börjar känna sig varm i kläderna nu. Det finns naturligtvis mycket kvar att lära sig, men man har fått en bra början!

I morgon fortsätter jobbet, och inför detta hoppas man naturligtvis på att få sova lite längre. Under natten erbjöds man drygt 6 timmar, vilket är en förbättring. I natt vill man få ihop ca 7 timmar.

Vem vet – kanske får man ihop ca 8 timmar kommande natt?

Trots att tidigare dagar varit extremt tuffa på många sätt känner jag mig ändå pigg, men ändå känner jag att man behöver mer sömn för att fungera optimalt.

Kanske kan jag få ihop vad jag behöver under kommande dagar!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 19 || 20:44

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Återhämtningen fortsätter sakta'

Subscribe to comments with RSS

 1. Du får skynda långsamt, tabletter undviker jag i största möjliga mån, både för magens och njurarnas skull.
  Krya!

  Marianne

  2023 09 20 || 14:31

 2. skönt att du mår bättre!

  Pauline

  2023 09 22 || 09:07

Lämna en kommentar: