Man är någorlunda återhämtad…

1 kommentar

Man är någorlunda återhämtad

Man är någorlunda återhämtad. Natten till igår erbjöd ovanligt mycket sömn, och natten tills idag erbjöd ca 7,5 timmars sömn. Detta är naturligtvis mer än godkänt.

Förhoppningsvis fortsätter denna trend även under kommande natt.

Under dessa dagar har träningen i stort uteblivit helt, men även det ser ut att rätta till sig. Om än något mer sakta än man hoppats på.

Idag siktar jag på att cykla till jobbet, trots vinden och löftet om mycket regn. Om cykelturen skulle genomföras kan jag klappa mig på axeln, men om inte så får jag väl skämmas när jag sitter i bilen. Torr och varm.

Det återstår att se vilket transportmedel man väljer inför detta arbetspass.

Vindarna har varit rejält kraftiga de senaste dagarna, men den tiden är nog snart över. Om man väljer cykel så lär man få räkna med en ganska rejäl motvind. Besvärande nog så kommer samma vindstyrka inte att hjälpa en på vägen hem.

Men det ser åtminstone inte ut att regna då…

Jag är väldigt sugen på att ta cykeln till jobbet. Visst, man lär komma fram både blöt och kall, men samtidigt så gör man både sig själv och omvärlden en stor tjänst.

Man har trots allt kört alldeles för mycket bil de senaste dagarna!

Fortsatt nikotinfri!

I skrivande stund har man varit fri från nikotinet under 43 dagar och 13 timmar – och längre än så lär det bli. Att jag bestämde mig för att sluta snusa var lite spontant, men ändå har det gått fantastiskt bra.

Antar att spontanitet är min starka sida!

Visst, jag kan fortfarande känna visst sug efter en prilla, men vet samtidigt att en sådan inte alls smakat som den gjorde när jag snusat. Det kommer att svida under läppen, och viss yrsel är att vänta sig.

För stunden känns det ytterst tveksamt att man kommer att börja snusa igen, speciellt inte när man tänker på följande: Detta har sparat mig ca 3000 kronor.

Visst, en del av den förtjänsten har gått åt till godis och annat för att hålla mig borta från nikotinet – men sen några veckor tillbaka börjar man märka det ekonomiskt.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 04 || 13:40

1 svar to 'Man är någorlunda återhämtad…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Grattis och välkommen till en snusfri värld, men 3000 på en dryg månad? Vad kostar en dosa idag?
    Skönt med ett par nätters god sömn!
    Jag är också cykelsugen, men inte i regn och motvind 🙂

    Marianne

    2023 07 05 || 11:16

Lämna en kommentar: