Var är John Blund?

2 kommentarer

Var är John Blund

Ja, var är John Blund? Inte här hemma i alla fall. Man har vaknat upp efter den tredje natten med för lite sömn. Denna natt gav bara ca 4,5 timmar, och man börjar bli smått frustrerad.

Idag jobbar jag mellan 16-00, och siktar på att vara i säng innan 01.00.

Man hoppas naturligtvis på att få sova ut ordentligt under kommande natt. Varför det blivit så knasigt med sömnen har jag ingen aning om, men jag får känslan av att vädret kan ha ett finger med i spelet.

Tacksamt nog är sådana här perioder väldigt ovanliga. Att man sover dåligt en natt kan hända, och är egentligen inget större problem. Tre nätter i rad är dock både ovanligt och ansträngande.

Jag har försökt att återfå lite förlorad sömn under eftermiddagarna, utan någon större framgång. Det enda soffliggandet har resulterat i är att man är mer groggy. Inte helt oväntat, men det skadar inte att försöka.

För stunden är dock situationen som den är, och att kunna påverka den på något sätt är dessvärre inte möjligt. Så man får helt enkelt bita ihop och hoppas på mycket sömn kommande natt.

Den intensiva perioden har inletts!

Medan andra går på en efterlängtad semester, så inleder jag en efterlängtad och intensiv arbetsperiod. Detta i sig innebär att man över lag har mindre tid för annat, men jag tror att mina förberedelser gör att vardagen ändå kommer att underlättas på alla tänkbara sätt.

Träningen har till viss del uteblivit något de senaste dagarna. Delvis pga att det bitvis regnat väldigt mycket, men också för att man behövt “hushålla” lite med energin.

Snart sitter man på cykelsadeln igen, så det kommer att ordna sig.

Om ett par timmar är det dags att bege sig till jobbet, så vi på Hundgården får helt enkelt önska er en härlig söndag och ett gott avslut på denna vecka!

 

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 02 || 13:32

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Var är John Blund?'

Subscribe to comments with RSS

 1. Dålig sömn stör så mycket annat i livet, hoppas det löser sig snart!

  Yasmine

  2023 07 04 || 07:14

 2. Man behöver sin skönhetssömn för att fungera!
  Att jobba säsong kan ha sina fördelar.

  Marianne

  2023 07 04 || 12:16

Lämna en kommentar: