Vi inleder juni…

3 kommentarer

Vi inleder juni

Vi inleder juni på bästa sätt, med styrketräning och vovvepromenad, och senare i eftermiddag blir det en cykeltur till jobbet.

Jag hoppas att juni blir en månad med massvis med träning. Föregående månad var tyvärr långt i från lika bra som man inledningsvis hoppades på.

Det finns dock ingen anledning att vara för hård mot sig själv. Ibland kan ju livet och omständigheter störa även den mest neurotiska människa.

Samtidigt så lutar man sig mot ett talesätt: Inget ont som inte har något gott med sig.

Ja, träningen blev inte alls som tänkt i maj månad. Ändå känner jag viss stolthet, och kommer därför att dela med mig av något jag hittills lyckats hålla för mig själv:

Jag har slutat snusa!

Jag vet, det är inte första gången och kanske inte heller sista gången. I stället för att fokusera på tidigare misslyckande, vill jag heller fokusera på framtida möjligheter. I alla fall för stunden.

Hittills har jag varit utan nikotin under drygt 10 dagar och 15 timmar.

Därför känner jag mig trygg att dela med mig av detta nu. Nikotinsuget kommer och går lite fortfarande, men jag känner mig starkare nu.

Under de senaste dagarna har jag ätit enorma mängder kakor och godis, men har märkligt nog inte gått upp något i vikt. Antar att det beror på att man till viss del försökt hålla sig upptagen med träning.

Inte för att det direkt har hjälpt resultatet under maj…

Det händer verkligen mycket i kroppen när man slutar snusa, och vid det här laget är man något van vid det mesta. Ändå vet man aldrig exakt hur kroppen kommer att fungera.

Men med rätt förutsättningar kan man enkelt ta sig igenom även den tuffaste perioden. Snusdosan följer dock fortfarande med mig, men jag tror att den kan kastas om några dagar.

Ja, vi inleder juni med en positiv inställning till det mesta, och bär på en känsla av att detta kommer att bli en fantastiskt bra månad!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig start på juni!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 01 || 15:15

3 svar to 'Vi inleder juni…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag håller tummarna för att du lyckas sluta snusa..
  Ibland blir man tvungen att använda hinken till städ!
  Imorgon kan du nog trä den över huvudet 🙂
  Kram!

  skåningen

  2023 06 01 || 19:59

 2. Grattis till de snusfria dagarna, det är ju egentligen inte så svårt att sluta med nikotin, det svåra är att inte börja igen 🙂

  Marianne

  2023 06 02 || 09:27

 3. hoppas du får ett toppen och snusfritt juni! 🙂

  Pauline

  2023 06 03 || 13:31

Lämna en kommentar: