Lite gott och blandat…

Inga kommentarer

Lite gott och blandat

Idag får det bli lite gott och blandat!

Vi har ju nu kommit fram till den del av året som bjuder både på värme och växtlighet, och därför finns mer jobb för undertecknad.

Oavsett om det handlar om gräsklippning, eller som idag; kantklippning, så är det ett arbete som måste utföras. I viss mån, om än något halvhjärtat ibland.

Idag utförde man dock inte några direkta underverk, men kantklippte knappt 200 meter bort på vägen, och sen hem igen. Bilden ovan är kanske lite intetsägande, men det är ok en dag som denna. Jag vet trots allt hur resultatet blev i sin helhet.

En solskenspromenad!

Vanligtvis är jag inte speciellt glad för promenader dagtid, dels på grund av värmen men också av andra orsaker. Denna tid på året finns det ju en del krypande saker man helst av allt inte vill stöta på.

Huggorm

Närmare bestämt huggormen! Den må vara vacker på alla tänkbara sätt, men den kan också orsaka mycket lidande för en liten nyfiken hund.

Under alla år har hundarna lyckligtvis klarat sig från att bli ormbitna, men det är nog mer tur än något annat. Nattetid har dock dessa dragit sig tillbaka, och man kan förhållandevis tryggt gå på skogspromenad.

Träningen i juni har börjat bra!

Nu är man kanske lite väl optimistisk rörande träningen, men månaden har börjat väldigt bra! Förhoppningsvis så kommer trenden att fortsätta på samma sätt. Man jobbar nu till och med tisdag nästa vecka, och sen återgår man till lite längre ledighet ett par veckor. Man skulle kunna kalla det för “semester”.

Det är kanske lite tråkigt, men det ger mig också möjlighet att komma i fatt med vissa projekt och annat som kräver min tid.

Så där ja… det var lite gott och blandat från vardagen här hemma på Hundgården. Det enda som återstår nu är att önska er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 02 || 15:04

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: