Vissa leksaker håller bättre…

1 kommentar

Vissa leksaker håller bättre

Vissa leksaker håller bättre, exempelvis denna tross jag köpte till Wilja tidigare i veckan. Den mest troliga orsaken är att hon inte alls är speciellt förtjust i den…

Så jag klappar mig på axeln för ett lyckat inköp som inte varit bortkastade pengar.

Annat var det med de pressade tuggbenen jag köpte samtidigt. Dessa hade försvunnit betydligt snabbare än jag räknat med…

Det är dock ett gott tecken, då man kan köpa fler i framtiden. Fast inte speciellt ofta, då prislappen var besvärande hög. Men det kan kanske vara ett bra drag att köpa hundarna varsitt ben om man själv köper en pizza.

Det är något som inte sker speciellt ofta länge, då även den har blivit besvärande dyr. Ibland får man dock unna både sig själv och vovvarna något extra gott!

Eventuellt blir det lite extra lyx här hemma på onsdag då man inleder en tre dagar lång ledighet! Eller så köper man något nyttigare att mumsa på.

Fortfarande nikotinfri!

Jag tycker allt att man kan sträcka lite extra på sig över det faktum att man fortfarande är nikotinfri!

Sluta snusa

Det har dock gått ytterligare några timmar sen man tog skärmdumpen, men det är bara positivt för min egen del. Jag är faktiskt ganska förvånad över att man äntligen klarat av att hålla upp så länge med snuset. Detta bådar naturligtvis gott för en nikotinfri framtid.

Även fast man aldrig kan vara helt säker.

Nikotin är ett oerhört lurigt gift man frivilligt stoppat i sig under årens lopp… Allt man kan göra nu är att ta en dag i taget, eller rättare sagt en timme i taget.

Den gamla snusdosan som fått fortsätta följa med mig kommer snart att antingen kastas eller skänkas till någon annan. Helt ärligt så känner jag inte längre att den “behövs”. Det räcker gott och väl med att ha helt vanliga tuggummin i fickan.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig lördag!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 03 || 18:37

1 svar to 'Vissa leksaker håller bättre…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Bra jobbat med de snusfria dagarna!

    Marianne

    2023 06 04 || 12:01

Lämna en kommentar: