Man vänjer sig allt mer…

1 kommentar

Man vänjer sig allt mer

Man vänjer sig allt mer vid ett liv utan nikotin. Jag upplever fortfarande ett visst sötsug och att man är allmänt hungrig, men i mindre omfattning än tidigare.

En viktökning är nästan alltid att vänta när man slutar med nikotin, men jag har legat stadigt på 90 kg (+/- 1 kg) under hela tiden.

Det i sig är verkligen otroligt om man tänker på vilken mängd mat och godis man tryckt i sig. Träningen har onekligen hjälpt att hålla vikten på en jämn nivå, men nu går man in i en annan fas.

 

Mindre godis och annat onyttigt, men förhoppningsvis samma mängd träning överlag. Dessutom har den dosa som följt med i fickan sen jag slutade nu bytt ägare.

Därmed finns inte den ‘tryggheten’ kvar, men det är å andra sidan inget jag verkar behöva längre. Nikotinets bojor är brutna. Samtidigt för man inte glömma lömskheten med nikotinet.

Det händer mycket i kroppen när man slutar snusa, men lyckligtvis är den värsta perioden över!

Träning vs vila!

Inför kvällens arbetspass väljer jag dock bilen, då morgondagen kommer att bli en lång dag med mycket arbete. Att låta kroppen vila ut ordentligt inför detta är garanterat ett bra val. Hittills den här veckan har fordonet nedan transporterat mig drygt 20 mil hit och dit.

Jag tycker att den siffran är precis lagom bra!

Någonstans försöker jag inbilla mig om att även cykeln behöver vila, samtidigt som även bilen behöver röra på sig.

Helst av allt ska bilen få vila lite extra mycket, speciellt med tanke på vad det kostar att mata den. Det är överlag en mindre kostnad då jag hittills bara tankat den två gånger per år, men nu börjar den bli lite hungrig igen…

Förhoppningsvis kan man vänta tills den 25:e med att tanka den. Mest bara för att inte bryta sviten med att tanka den varannan månad…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 04 || 16:55

1 svar to 'Man vänjer sig allt mer…'

Subscribe to comments with RSS

  1. så bra att du håller dig borta från nikotinet 😀

    Pauline

    2023 06 04 || 19:38

Lämna en kommentar: