Man är hem och vänder…

3 kommentarer

Det känns som att man är hem och vänder, för ‘snart‘ ska man åka iväg till jobbet igen. 13.30 i morgon rullar man in till stan igen, vilket ganska exakt är om 12 timmar.

En sällan skådad trötthet tycks ha tagit över min kropp.

Tack vare detta förstår jag hur smart det var att ta bilen till jobbet. Hade jag inte haft två pass i morgon så hade jag garanterat cyklat, men man vinner inte så mycket på att pressa kroppen i onödan.

Det lär finnas gott om dagar under sommaren då man kan utsätta sin egen kropp för rejäla påfrestningar. Utan att det för den sakens skull påverkar jobbet negativt.

Under kommande vecka jobbar jag två pass på måndagen, och ett på tisdagen. Sen är man ledig ända tills helgen, då man jobbar lördag och söndag. Därefter har jag min minisemester (del 1) under kommande vecka, och jobbar inte förrän lördag och söndag. Efter detta inleder man sin minisemester (del 2) och är ledig 5 dagar på raken ännu en gång.

Sen börjar veckan delas upp igen av diverse ströpass, men det är ju bara trevligt.

Jag ser dock fram emot lite extra ledighet då jag verkligen behöver den där extra tiden för att hinna få gjort saker och ting här hemma.

Undertecknad är alldeles för trött…

Jag har förvisso mycket att berätta som rör både det ena och det andra, men för stunden är jag alldeles för trött. Att man snart ska vara på väg till jobbet igen gör att man snarast borde uppsöka sängen och krypa ner under täcket.

Förhoppningen är dels att man ska somna snabbt, men också att Wilja låter bli att väcka en på morgonen – något hon börjat göra igen av någon anledning.

Kanske för att hon är hungrig, eller så gör hon det bara för att hon kan. Oavsett, jag hade uppskattat att få sova ut ordentligt i morgon, så att man orkar med den långa dagen som ligger framför…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 05 || 02:02

3 svar to 'Man är hem och vänder…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ta det så lugnt med cyklingen,lagom är bäst!
  Ha en bra måndag!
  Kram!

  skåningen

  2023 06 05 || 09:56

 2. klokt att inte cykla kanske, var rädd om dig

  Pauline

  2023 06 05 || 20:06

 3. Hoppas du fick vila lite!

  Yasmine

  2023 06 06 || 21:25

Lämna en kommentar: