Planer inför ledigheten…

2 kommentarer

Planer inför ledigheten

Mina planer inför ledigheten var nog bestämda långt innan man stämplade ut i natt. Utan tanke på att livet ibland kommer med andra erbjudanden.

Erbjudanden man ibland inte kan tacka nej till.

Det hela började med en liten AW tillsammans med bland annat kollegor. Lyckligtvis cyklade man denna dag, så man kunde aktivt ta del av denna enkla festlighet.

Dessvärre kunde man inte släppa loss helt, då man trots allt behövde cykla 16 km för att komma hem efteråt. Nåväl, efter att man fått vad som är att anse som tillräckligt fick man börja trampa hemåt.

Uppskattningsvis var man hemma ca 02.30, och stupade ganska omgående i säng.

Planen då var att sova tillräckligt många timmar innan det var dags att cykla in till stan för att handla. Föga anade jag då att ett erbjudande om ett speciellt uppdrag skulle dyka upp på Messenger samma minut som jag vaknade.

Man är duktig på att anpassa sig!

Därav skrotade jag ganska snabbt mina planer, och anpassade mig helt och hållet efter dessa nya förutsättningar. Så, i stället för cykeln tog jag bilen in till stan. Vid sådana här tillfällen får man försöka vara extra effektiv, så att bilen inte rullar mer än absolut nödvändigt.

Därför passade det bra att bland annat göra ett besök på återvinningscentralen, innan man åkte till Arken Zoo för att köpa mat. Det finns fortfarande gott om foder i tunnan, men kör man bil är det lika bra att passa på.

Dessutom passade jag också på att faktiskt köpa en trimmer till skägget. Det må vara litet, men att klippa det med sax blir inte riktigt bra.

Jag köpte långt i från den dyraste modellen, men hoppas ändå att denna kan förenkla min vardag när det kommer till min fåfänglighet. Att den råkar vara av märket “Remington” säger mig inget mer än att det finns vapen som bär det namnet…

Så länge den klipper som den ska så tror jag att vi kommer att bli goda vänner. Oavsett vilket märke den har.

Nog om fåfänglighet…

Efter att man utfört mitt något speciella och oväntade uppdrag så stannade jag till vid Valencias Pizzeria för att ta med en kebabpizza hem. En pizza man verkligen ansåg sig vara värd.

Trots en ack så välförtjänt ledighet så hade man hoppats på att få gjort lite här hemma. Det har uppenbarligen inte blivit riktigt så, men det är faktiskt helt ok med mig.

I dag kan man passa på att vila sig, medan man i morgon kan sätta igång med att göra lite nytta. Mina planer inför ledigheten må ha varit av godo, men ibland är det bättre att ändra på allt till förmån för någon annan.

Med detta sagt, och med en mätt mage, kan man nu dra sig tillbaka och lägga sig på sofflocket ett tag innan hundarnas kvällspromenad!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 30 || 20:29

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Planer inför ledigheten…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Klart att det är viktigt att vara med vänner.
  Du kommer att bli snyggare med en trimmer 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 05 31 || 10:28

 2. Mums så gott med pizza, måste ta och äta det någon dag!

  Yasmine

  2023 05 31 || 20:52

Lämna en kommentar: