Ibland har man verkligen tur…

2 kommentarer

Ibland har man verkligen tur

Ibland har man verkligen tur, och gårdagen var inget större undantag. Efter visst velande så valde man till slut att cykla till jobbet. Trots att himlen var fylld av mörka och olycksbådande moln.

Till min stora förvåning så föll inte en enda droppe regn varken på mig, eller i närheten av mig.

Det enda besvärliga var motvinden på vägen till jobbet, men på hemvägen blåste det verkligen åt rätt håll.
Inte heller under denna föll det något regn.

Idag får man finna sig i att åka bil till jobbet av olika anledningar. Regnet är en av dessa, men en annan är att jag behöver komma hem tidigt i natt, för i morgon behöver jag komma upp tidigt.

Eftersom man är ledig så har man passat på att boka in en liten utflykt. Orsaken till detta får jag dock hålla för mig själv tills vidare.

Regnet fortsätter!

Nog för att man är extra tacksam för dropparna som faller, så känner jag mig rätt nöjd med regnet som hittills fallit. Oron över att denna sommar skulle bli som 2018 är som bortblåst. Och bortspolad.

Gräsmattan har dock hunnit ta ganska mycket stryk. Dels på grund av värmen, men också då en liten fyrfoting inte kan låta bli att gräva både här och där.

Om man jämför gräsmattan från Wiljas första sommar här…

Grattis på 9-årsdagen, Turbo

… och Wiljas andra sommar…

Naturligtvis framgår det med all önskvärd tydlighet att värme och torka inte är det värsta som hänt min gräsmatta. Det är av just den anledningen som jag behöver göra om hundgården något.

Ett staket behöver flyttas så att gräsmattan kan skyddas när jag inte är hemma. Samtidigt behöver man göra en hel del arbete för att få se den i dess forna glans, men allt är möjligt.

I alla fall så länge Wilja inte sätter käppar i hjulet, men ibland har man verkligen tur – kanske har man det även när det gäller gräsmattan!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 05 || 15:24

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Ibland har man verkligen tur…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det var stor skillnad på gräsmattan!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 07 07 || 09:45

 2. vad härligt att du slapp regn! men motvind är inte så skönt de

  Pauline

  2023 07 07 || 20:33

Lämna en kommentar: