Ibland är man ovanligt flitig…

3 kommentarer

Ibland är man ovanligt flitig

Ibland är man ovanligt flitig, och då har man rätt att känna sig extra nöjd! Idag är en sådan dag, och den började naturligtvis med en kopp kaffe.

Därefter tog man tag i en ack så viktig syssla: Gräsklippningen!

Således hade dagen börjat både “tidigt” och ordentligt. Regnet har verkligen gjort underverk för gräsmattan, men den är fortfarande smått sliten efter allt.

Det känns märkligt att det enda som överlever torka är ogräset….

Hur som haver: Man skulle kunna tro att man var nöjd och belåten efter att gräsmattan blivit klippt, men icke.

Det fanns fortfarande mycket energi och vilja kvar i kroppen.

Av den anledningen valde jag att cykla in till stan en sväng. Förvisso innebär detta att man kommer att ta bilen till jobbet i kväll, men det känns ändå ok.

Dock fanns det fortfarande energi kvar i kroppen…

Så, då fick man dammsuga huset. Därefter klämde man in ett styrketräningspass, innan man bjöd Wilja på en liten promenad i solskenet. Uppenbarligen var det alldeles för varmt för henne, då hon värmde upp här hemma med att jaga tennisbollar. Av den anledningen blev promenaden i kortaste laget…

Men den blev i alla fall av. Så, nu sitter man här nöjd och belåten. Ibland är man ovanligt flitig, men det finns en baksida: Nu är man tydligen lite trött…

Så därför får det nu bli en liten stund på sofflocket.

I kväll jobbar man för ordningsmakten!

Ja, det är fredag, och det innebär nu att man får ikläda sig sin uniform och mingla runt på Strandbaden bland deras gäster. Ett bättre fredagskväll kan man knappast få!

Att det dessutom blivit ett litet uppehåll från regnet gör troligtvis att det kommer att vara mycket folk i kväll, men det lär nog vara lugnt och trevligt som vanligt!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 07 || 17:40

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Ibland är man ovanligt flitig…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Oj vad energi du har !
  svar…..Oj då har du ett stort problem framför dig!
  Nattis!

  skåningen

  2023 07 07 || 22:06

 2. Vissa dagar har man mer energi än andra, men vädret gör väl sitt till också. Det ser trevligt ut på Strandbaden, jag tippar att det var mycket gäster en sån kväll.

  Marianne

  2023 07 08 || 09:26

 3. Så gott det luktar med nyklippt gräs!! Så mycket du fick gjort. Bra jobbat! Hoppas det blev ett lugnt arbetspass och att det inte var något bråk på stan.

  Junitjej

  2023 07 08 || 19:17

Lämna en kommentar: