Någon är alltid redo…

1 kommentar

Någon är alltid redo

Någon är alltid redo, för man vet inte vad husse tänker hitta på. Kanske ska han gå från kontoret till köket. Eller från köket till kontoret. Eller från kontoret till utedasset.

Vem vet, det kan också vara så att han går ut för att kasta tennisbollar. Det är en av Wiljas absoluta favoritsysselsättningar: Att jaga bollar som husse kastar!

I värsta fall kan det också vara så att han försöker lämna tomten. Utan sina hundar.

Ja, Wilja följer husses rörelser med stort intresse, och hittills idag har hon kunnat följa mig troget. Om ett par timmar måste jag dock lämna henne och Turbo här hemma, och cykla till jobbet.

Arbetspass 4 av 5 ligger nu framför mig, och snart så kan man trampa in till stan. Ivrig och förväntansfull inför vad denna dag har att erbjuda.

Arbetsuppgifterna för kvällen är aqua-termisk behandling av plast, glas, keramik och metall, och med andra ord så jobbar jag i disken.

Träning – hit och dit!

Som ni ser så skiner solen på oss denna härliga söndag, och den kommer att fortsätta göra det under resten av dagen. Man kan dock vänta sig en del regn under måndagen, men jag hoppas att det inte förhindrar min möjlighet att cykla till jobbet.

Vad gäller juli månad är jag allt utom nöjd med träningen. Det har blivit mindre än förväntat av olika anledningar, och till viss del så beror det på att man jobbar mer än vanligt.

Antar att det är positivt på sitt sätt! När väl sommaren går mot sitt slut så kommer allt att lugna ner sig för min del, och då lär man garanterat få se en ökning i antalet cyklade mil!

För stunden måste jag dock försöka att inte stressa upp mig över en tillfällig dipp i träningen. Man kan ju inte tacka nej till jobb för att kunna träna, utan man får i stället försöka att kombinera dessa två på bästa sätt.

Cykelpendla; Hälsa, Miljö, Ekonomi

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 09 || 13:54

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Någon är alltid redo…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ha en bra vecka!
    Kram!

    skåningen

    2023 07 10 || 09:18

Lämna en kommentar: