Kroppen fick sin sömn…

1 kommentar

Kroppen fick sin sömn

Kroppen fick sin sömn, och det är väl bra!

Jag var hemma ca 02.30 i natt, och var både trött och nöjd med dagen som sådan. Kort efteråt bestämde jag mig för att faktiskt krypa till kojs och sova några timmar.

“Några timmar” blev dock väldigt många timmar, och först 12.30 vaknade man till liv igen. Jag var inte helt beredd på att man skulle sova så länge, men kroppen fick sin sömn den uppenbarligen behövde.

Nu återstår ett arbetspass, och sen är man ledig under hela tisdagen! Jag tänker göra mitt yttersta för att både fånga den dagen, men också tillåta mig själv att vara lat och bekväm.

Det är högst troligt att man kommer att äta pizza i morgon… Därmed kan man räkna med att dessa ljuvliga ögon kommer att beskåda varje tugga man tar i hopp om att få del av det goda.

Naturligtvis kommer man att skjuta till både en eller två bitar av det goda till mina fyrbenta vänner. Samtidigt får man inte glömma att dessa också har märgben att njuta av…

After work!

Efter att man blivit klar på jobbet så passade jag och en kollega på att dricka en öl i all enkelhet innan det var dags att trampa hemåt. Det går inte att förneka att den var både god och välbehövlig.

Efter att den slunkit ner så kunde man börja trampa de drygt 16 km jag hade hem till mina vovvar. Tempot var helt klart acceptabelt, men framförallt hade gårdagens ‘värmebölja’ ersatts av sval och frisk luft!

Det i sig var naturligtvis uppfriskande för både kropp och själ. Liksom det regn som nu faller utanför mitt fönster. Det regnet beviljar mig också att ta bilen till jobbet i kväll, och därmed också inleda ledigheten något snabbare!

Vi på Hundgården önskar er alla en härlig måndag, och en fin start på den nya veckan!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 10 || 14:21

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Kroppen fick sin sömn…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Jag tror inte att du klarar av att äta hela pizzan själv med dom tiggande ögon som stirrar på dig?
    Kram!

    skåningen

    2023 07 11 || 10:18

Lämna en kommentar: