Jag var tydligen inte ledig…

2 kommentarer

Jag var tydligen inte ledig

Jag var tydligen inte ledig, men innerst inne visste jag redan detta… Efter att ha småslumrat på soffan medan Netflix återupprepade en serie slogs jag av en insikt:

Här finns ju jobb att utföra!

Smått motvilligt kravlade man sig ur soffan och begav sig ut på gårdsplanen. Det som inledningsvis var mest akut var att sladda gårdsplanen, men det var samtidigt inte möjligt utan att först få bort stockar, grenar och ris.

Tydligen hade den tidigare trädfällaren inte varit speciellt flitig med att röja upp efter sig. I ärlighetens namn var man inte det idag heller, men samtidigt så fick man åtminstone flyttat bort en del.

Resten tar vi en annan dag, vilket lämpligtvis inte bör vara allt för avlägsen!

Man kan inte vänta allt för länge med att såga och klyva upp veden. I skrivande stund ser det ut som att man kommer att få frysa ovanligt mycket den kommande vintern…

I detta har jag bara mig själv att skylla!

Men! Gårdsplanen blev i alla fall sladdad. Kanske inte riktigt enligt min rekommendation, men tillräckligt bra för att åtminstone kallas ‘duga’. Jag var tydligen inte ledig, men jag lyckades ändå utföra ett halvdant jobb!

Förändringar i planeringen

Inför min lediga dag hade man i god tid gjort upp några planer, men på grund av oförutsedda händelser så ändrades dessa. Därmed så ändrade jag mina planer kring att köpa pizza idag.

I stället tog man en cykeltur in till stan och utöver Nexgard till hundarna så köpte man med sig grillade kamben och potatissallad. Prismässigt var det lite dyrare än en pizza, men min förmåga att anpassa mig till rådande omständigheter gjorde att det var en acceptabel kostnad!

På gott och ont!

Samtidigt har man något att se fram emot, och det är alltid trevligt att ha något att se fram emot!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 11 || 20:19

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Jag var tydligen inte ledig…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Bra jobbat!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 07 12 || 10:20

 2. ja det finns ju oftast något jobb att göra, men skönt att kunna vila lite också 🙂

  Pauline

  2023 07 14 || 19:19

Lämna en kommentar: