En skönhet klär i keps…

3 kommentarer

En skönhet klär i keps

Att en skönhet klär i keps är väl mer än uppenbart. Därför kan jag idag dela med mig av bildbevis på just detta obestridliga faktum.

Här hemma får vovvarna titt som tätt “gilla läget” när husse bestämmer sig för något.

Oftast handlar det om kläder, eller övriga… dekorationer. Senast häromdagen fick Wilja återigen prova på husses luvtröja, men idag var det dags att testa något relativt nytt.

Nämligen keps!

Wilja har ju börjat vänja sig vid partyhatten, . Den hålls dock på plats med hjälp av ett elastiskt snöre, medan kepsen endast kan luta sig mot ett spänstigt öra.

Hon verkade inte ha några större problem med detta. Ett par kommandon senare så satt hon perfekt.
För Turbos del var detta betydligt enklare, då han varit med tidigare. Det enda tråkiga var att jag inte riktigt lyckades får med hans öra – men jag lovar att det finns där. Bakom huvudet.

Nu ska man inte kanske inte ställa hund mot hund, men vem tycker du bär kepsen bäst?

Min röst faller helt klart på Turbo, eftersom han tycks se lycklig ut. Wilja verkar vara lite mer sammanbiten, men det har säkert och göra med att hon inte har lika många års erfarenheter av husses dumheter.

Vi kan i alla fall vara säkra på att hon kommer att få just detta… Så håll utkik då det kommer fler bilder på husses dumheter inom kort!

Veckan börjar ta slut…

… men det innebär inte att arbetsveckan är slut! Jag jobbade igår, och jobbar varje kväll till och med måndag. Sen är jag ledig i tre underbara dagar!

Nog för att jag älskar mitt jobb på Strandbaden, men det ska bli skönt att slippa åka dit under ett par dagar. Åtminstone som medarbetare. Man vet ju aldrig om jag dyker upp där som gäst.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 13 || 14:38

3 svar to 'En skönhet klär i keps…'

Subscribe to comments with RSS

 1. nämen gud så söta bilder!

  Pauline

  2023 07 13 || 18:29

 2. Min röst är på Turbo!Han ser cool ut!
  Svar..Ja man ska vakta tungan!
  Ha en bra kväll!
  Kram!

  skåningen

  2023 07 13 || 20:52

 3. Wilja ser besvärad ut!
  Förr fick personalen inte tillbringa ledig tid i restaurangen, men det verkar vara annat nu. Som krögare skulle då inte jag vilja se mina anställda som gäster, av olika anledningar.

  Marianne

  2023 07 14 || 11:10

Lämna en kommentar: