Idag måste man cykla…

1 kommentar

Idag måste man cykla

Idag måste man cykla till, vare sig man vill det eller inte! Besökare och deltagare till Wheels and Wings har börjat samlas på motorbanan i Falkenberg.

För stunden vräker regnet ner, vilket garanterat dämpar den rådande feststämningen.

Mitt intresse för detta event är ganska minimalt, men det är naturligtvis kul att det faktiskt händer något i Falkenberg. Även om det innebär ett enormt trafikkaos under dessa dagar.

Lyckligtvis kan man undkomma det om man cyklar – eller undviker stan helt och hållet. Men, idag måste man cykla för man ska jobba hela helgen på Strandbaden.

Förra året fick man en ganska bitter erfarenhet av hur det är att köra bil till jobbet under denna helg. Orsaken till att jag körde bil var för att jag råkat såga på egen hand. Detta i sin tur gjorde att jag var tvungen att åka till akuten och sy ihop tummen.

Då man blev försenad och omtöcknad så valde jag bilen, och befann mig plötsligt mitt i cruisingen. Som färdades framåt med ca 2-3 km/h.

Jag är inte säker, men genom fönstret tyckte jag mig se sniglar krypa förbi…

För att undvika hamna i en liknande situation har nya regler tillkommit: undertecknad får inte använda farliga verktyg under denna helg!

Kanske är det lika bra med tanke på hur det gått tidigare…

Vägval till jobbet!

Eftersom cruisingen går genom stan så är det nästan omöjligt för mig att ta mig till jobbet utan att korsa denna. Genom att cykla en mindre omväg behöver jag dock bara korsa deras väg vid ett tillfälle.

Jag kommer oavsett att behöva cykla hemifrån lite tidigare. Man vill ju inte komma försent till jobbet!

Till min stora glädje har i alla fall regnet ersatts av solsken, så man slipper förhoppningsvis bli dyngsur.

Tyvärr har jag i skrivande stund inga bilder från denna folkfest. Jag siktar i alla fall på att kunna visa några bilder i morgon! Om jag har tid och lyckas få en bra plats, vill säga!

Med dessa enkla ord önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 14 || 14:26

1 svar to 'Idag måste man cykla…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Jag har gett bort min cykel!
    svar.Ibland är det svårt att hänga med i utvecklingen,
    Kram!

    skåningen

    2023 07 14 || 18:51

Lämna en kommentar: