… och cykeln rullar även idag!

3 kommentarer

och cykeln rullar även idag

… och cykeln rullar även idag!

Gårdagens cykeltur till jobbet gick faktiskt bättre än man förväntat sig. Det blev en liten omväg, men det var inget som påverkade den totala restiden märkbart.

Av den anledningen väljer man samma väg även idag.

Nog för att Wheels & Wings är en folkfest för många, så är man själv en av dessa som har svårt att se tjusningen med detta kaos. Men tacksamt nog så kan man mestadels undvika det.

I alla fall om man har möjlighet att cykla! För att säkerställa att man faktiskt kan cykla har jag även denna dag låtit bli att använda såg, kniv eller andra farliga vapen.

Jodå, man kan absolut lära sig av sina misstag, och det är något man ska vara tacksam för!

Ja, och cykeln rullar även idag! Vädret kan bjuda på både sol och regn, och man hoppas naturligtvis på det föregående under cykelturen till jobbet. Under hemresan spelar det egentligen mindre roll, även om det naturligtvis vore trevligt att slippa regnet.

Naturligtvis hoppas man att regnet kommer senare i natt. Dels för ens egen del, men också för alla deltagare och besökare under Wheels & Wings! Allt blir ju trevligare om vädret är bra!

Vardagsträning funkar!

I alla fall mestadels! Hittills i år har man cyklat 3999,5 km, vilket naturligtvis är bra på mer än ett sätt. Det blir ett genomsnitt på 20,4 km/dag – men jag hade helst sett ett betydligt högre genomsnitt än så.

Samtidigt bör man tänka på att åter innan låg genomsnittet på enbart 16,17 km/dag. Därmed har man ökat sträckan med drygt 25%, och det är verkligen inget man ska förakta!

Men visst; allt går att förbättra! Man får helt enkelt se hur detta år slutar!

Nu är det dags att avsluta och börja förbereda sig för kvällens arbetspass. Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Cykelpendla; Hälsa, Miljö, Ekonomi

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 15 || 18:56

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to '… och cykeln rullar även idag!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Vi var i Västerås förra helgen då de hade power meet, vi stod i bilkö i närmare 50 minuter haha!

  Yasmine

  2023 07 15 || 20:57

 2. Ha en bra söndag!
  Kram!

  skåningen

  2023 07 16 || 11:21

 3. Det kan vara roligt med liknande jippon ibland, men det drar med sej en del tråkigt, som långa köer, trångt och skräpigt.
  Jag förstår att du tar en väg där du slipper korsa crusingen.
  Angående köer, så behövs inga jippon här på ön, det är konstant bilkö dessa veckor och lång väntetid för att komma över vägen.

  Marianne

  2023 07 18 || 09:49

Lämna en kommentar: