Härliga dagar på Hundgården!

1 kommentar

Härliga dagar på Hundgården

Det råder härliga dagar på Hundgården, och en av anledningarna är att husse är hemma! ‘Ledighet’ är verkligen ett underbart ord, och av ordets betydelse kan man nu njuta.

Det är något man verkligen förtjänat, om man frågar undertecknad!

Både Turbo och Wilja tycks haka på lättjans trend och njuter i fulla drag av allt dagen har att erbjuda; ledighet. Samt vad den inte erbjuder; det vill säga arbete…

Ja, detta är verkligen härliga dagar på Hundgården!

Trots att stillhet råder här hemma, så har man ändå lyckats göra lite nytta. Bland annat har man fått städat huset, samt tvättat och bäddat rent i sängen. Därmed kan man se fram emot att få krypa ner under täcket – om inte Wilja hinner “bädda” först…

För stunden är sängen välbäddad enligt närmast militanta mått, men man har tidigare fått erfara hur snabbt en liten schäfertik kan förvandla ordning till fullständigt kaos!

Dock aldrig kaos till ordning, av någon märklig anledning…

Cykeltur i regnet!

I förmiddags kände man sig ovanligt flitig, och valde därför att cykla in till stan en sväng. Ganska snabbt efter att man hoppat upp på sadeln kände man några olycksbådande stänk mot ansiktet.

Man hoppades då att det bara skulle vara några stänk, men det skulle visa sig bli betydligt mer än så. Speciellt under cykelturen hemåt, då man fick erfara hur mycket vatten som kan rymmas i några mörka moln.

Lyckligtvis hade jag redan planerat för att tvätta kläderna, så en extra förtvätt utomhus är bara att anse som miljövänligt. En fördel i allt var dock att regnet upphörde, och att solen kikade fram.

Av den anledningen kunde man hänga tvätten ute, och därmed hann den också torka på bara några timmar. I morgon planeras det för ännu en cykeltur, men denna gång ska den genomföras ovanligt tidigt. Helst så att man är hemma innan 09.00 igen.

Huruvida man lyckas kravla sig ur sängen så tidigt, återstår att se…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 18 || 21:50

1 svar to 'Härliga dagar på Hundgården!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Å så gott Turbo har det, han vet hur man tar tillvara på en ledig dag! Det är förvånande hur snabbt en hund kan bädda om så det passar dem.
    Harry hade fått kylmattor att ligga på i bilen, men de var hopknölade till oigenkänlighet när de kom fram.

    Marianne

    2023 07 19 || 11:43

Lämna en kommentar: