Trivsel på hög nivå…

2 kommentarer

Trivsel på hög nivå

När man kom hem från jobbet i natt upplevde man trivsel på hög nivå. Luften var närmast kristallklar, och den stjärnklara himlen förhöjde alla tänkbara känslor.

Planen var att gå en lite längre promenad med vovvarna, men resultatet blev dessvärre bara 1 km.

Det kändes tillräckligt långt i den stunden. Man var trots allt lite trött efter cykelturen, även om den var uppfriskande för både kropp och själ.

För att förbättra tillvaron ytterligare tände man kaminen och hann njuta av ljuvlig värme innan det var dags att lägga sig.

Det blev dock ovanligt sent i natt, och man kom inte i säng förrän vid 05.30 i morse. Lite oväntat blev man sen väckt av ett telefonsamtal 4 timmar senare, med erbjudande om jobb på en fotbollsmatch.

Jag valde dock att tacka nej till detta, och somnade om nästan omedelbart! Min trivsel på hög nivå kunde således fortsätta några timmar till.

Träning för de med två eller fyra ben:

Denna månad ser ut att bli den med minst träning på över ett år, men någon månad måste vara sämst. Med lite tur lyckas man ta igen en del av den missade träningen under återstoden av månaden.

Annars börjar man på en ny kula i oktober.

För sakens skull så tänker jag cykla till jobbet även i kväll. Nu är det strålande solsken ute, men solen hinner nästan gå ner helt innan man rullar iväg mot jobbet.

Vad gäller hundarna så blir det nästan alltid mindre aktivitet för deras del under mina jobbhelger. I veckan som kommer är det dock planerat för en ny tripp till Knobesholm med Wilja, och även lite mer lydnadsträning och hjärngympa.

Sen ska jag och Wilja haka på en promenadkurs som anordnas av Arken Zoo i Falkenberg. Det blir perfekt för att socialisera Wilja och träna extra på hundmöten. Här hemma i skogen möter man ju aldrig några hundar.

Då är det ju bra att kunna åka iväg till andra platser för att träna på den biten!

Mot jobbet!

Nu har man ett par timmar kvar innan det är dags att packa väskan och trampa iväg mot jobbet. Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig lördag!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 09 17 || 17:27

2 svar to 'Trivsel på hög nivå…'

Subscribe to comments with RSS

  1. så mysigt!

    Pauline

    2022 09 17 || 18:31

  2. Skönt att kunna känna sådan trivsel kring sitt hem och vad det innebär 😊

    Carolina

    2022 09 18 || 16:19

Lämna en kommentar: