Nu är det fredag!

Inga kommentarer

Nu är det fredag

Nu är det fredag, och det innebär att man ställer sig till ordningsmaktens förfogande! Solen steker förvisso som aldrig förr, och trots visst velande har man ändå bestämt sig för att cykla till jobbet.

Anledningen till val av transportmedel beror på följande:

När jag ställde mig på vågen så visade den 87.5 kg! Fullständigt oacceptabelt att man varit så slarvig med träning och kost! Så idag får man pressa sig själv lite extra!

Det är i sådana här lägen som man behövt någon som sparkat en i baken. Ordentligt!

Trots att man slarvat med träningen, så har man i alla fall fortsatt cyklat efter bästa förmåga. Allt är inte förlorat, men man har minst sagt en hel del att ta igen.

Nu är det ett bra läge att ta tag i saker och ting. Under denna vecka jobbar man bara två pass, medan man nästa vecka jobbar hela fem pass. För stunden kan man knappast skylla på att man “inte har tid”.

Bra investering:

Den nya väskan jag köpte tidigare har visat sig vara en fantastiskt bra investering. Bortsett från skyddsvästen så rymmer den allt annat man kan tänkas behöva under ett arbetspass.

De olika facken gör också att det är enkelt att bibehålla ordningen, något som inte riktigt var möjligt med den gamla väskan. Där placerades allt i samma fack…

Vem gillar inte ordning och reda i sin väska?

Något att se fram emot:

Eftersom man i vanlig ordning vaknade ovanligt tidigt så passade man på att göra lite nytta här hemma. Utöver att man dammsög och torkade golven (med viss hjälp från Wilja), så fick man även tvättat sängkläderna.

Några timmar senare kunde man bädda sängen, och ser nu fram emot att kunna krypa ner där i natt.

Tills man kommit hem kommer hundarna inte att ha tillgång till den delen av huset. Jag föredrar att vara den som får riva upp täcket först!

Wilja fick vara med och posera på kortet, men kort efteråt avvisades hon från platsen…

Men nu är det fredag, och klockan går! Det börjar bli dags att avsluta det man håller på med, och förbereda sig för jobbet.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig helg!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 12 || 18:19

Lämna en kommentar: