Det är svårt med vilodagar…

Inga kommentarer

Det är svårt med vilodagar

Det är svårt med vilodagar när det finns så mycket spring i benen, men Wilja kan slappna av.

I alla fall ibland!

Titt som tätt ser man hur Turbo och Wilja busar runt ute i trädgården, och det är onekligen en ljuvlig syn på alla tänkbara sätt.

För egen del var en del av dagens utmaning att göra så lite som möjligt idag. Trots detta så bjöd man sig själv på en cykeltur in till stan under förmiddagen.

Ett par timmar senare bjöd Godistanten mig på pizza, och matkoma var ett faktum. Jag bestämde mig då för att förflytta mig från datorn in till vardagsrummet och det ljuvliga sofflocket.

I ett försök att mörklägga så mycket som möjligt drog jag för allt jag kunde. Jag tyckte det var ett smart drag, men bland annat en öppen ytterdörr förde detta med sig en oväntat reaktion från Wilja.

Korsdraget fick draperiet att röra på sig, och hon var inte sen med att uppmärksamma husse på detta.

Nog för att hon verkar lite feg så gillar jag att bjäbbandet övergått till ett mer respektingivande skall! Detta vill man verkligen se mer av!

Fast helst inte innan man hunnit ur sängen, vilket annars verkar vara praxis för Wilja! Oavsett har man ändå fått sova tillräckligt mycket under dessa lediga dagar!

I morgon jobbar man igen!

Dessa fyra dagar har verkligen gått fort, men det har varit välbehövligt. Även om det kan vara svårt med vilodagar, för på något sätt vill man hinna göra en massa här hemma också.

Man ser i alla fall fram emot att få jobba i helgen igen. Värmen har återvänt, men trots detta verkar de flesta semesterfirarna ha åkt hem för den här gången.

Någon brist på gäster lär det dock inte bli på Strandbaden, så mitt arbete lär förhoppningsvis fortsätta i samma takt som tidigare.

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 11 || 21:26

Lämna en kommentar: