Idag är det varmt…

1 kommentar

Idag är det varmt

Idag är det varmt, och varmare ska det visst bli under kommande dagar. Solen steker på ordentligt, och hundarna gör vad dessa kan för att undvika värmen.

Man avundas deras möjlighet till detta.

En annan har inte riktigt samma tur. Om ett par timmar ska man infinna sig ombytt och redo för arbete, och jag ser inte direkt fram emot att bära väst en dag som denna.

Enligt informationen ska man tydligen mer eller mindre stå i solskenet de första timmarna av passet.

Det enda man kan göra är väl att försöka skydda sig från värmen efter bästa förmåga, hålla sig nära skuggan och dricka vatten.

Men man ska inte gnälla! Efter att schemat planerats om har jag fått ett par timmar extra idag! Av den anledningen får man nog tåla lite värme i början av passet.

Det är viktigt att hålla koll på schemat!

Veckorna har gått fort den senaste tiden, mestadels på grund av ovanligt mycket arbete. Jag visste att det skulle bli mer jobb längre fram, men hade inte en aning om att det började redan nästa vecka.

Jag har tydligen inte kollat kalendern speciellt ofta den senaste tiden! Tydligen är vecka 33 och 34 välfyllda med jobb. Därmed kan man se fram emot en liten saftigare lön även i september.

Några klagomål kring detta kommer inte att höras från mitt håll. Att vi också närmar oss svalare tider är något som lyfter humöret på många sätt.

Det är bara att bita ihop den korta tid som återstår av värmen, och göra det bästa av situationen.

Tack, gode Gud för kallt vatten!

Slötiden här hemma börjar dock ta slut om man hinna till jobbet i tid! En snabb lunch, en dusch, och sen sitter man förhoppningsvis bakom ratten.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig lördag!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 13 || 17:12

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Idag är det varmt…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Var rädd om dig drick vatten!
    Kram!

    skåningen

    2022 08 14 || 12:18

Lämna en kommentar: