Det är smidigt att ha flexikoppel!

13 kommentarer

Under hela resan har jag uteslutande använt mig av mitt längre flexikoppel när tillfälle ges som ger Debbie möjlighet att utforska närområdet betydligt närmare.

Utöver att hon kan sträcka lite extra på sig så är det också enkelt för henne att söka upp en bäck eller å att svalka sig och dricka vatten. Att ha henne lös längs vägar som dessa är av uppenbara skäl inte lämpligt, men så snart jag inte hör någon trafik kan jag enkelt knäppa upp spärren och låta henne löpa linan ut.

Hela 8 meter.

Låt oss kalla det ‘frihet under ansvar’.

Jag är medveten om att flexikoppel ibland kan vålla våldsamma diskussioner, men så länge man har koll på sin omgivning ställer det inte till några problem! Snarare möjliggör det en större frihet för den vovve som man av olika anledningar inte kan ha lös.

Skrivet av Henrik Olsson

2012 06 29 || 18:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

13 svar to 'Det är smidigt att ha flexikoppel!'

Subscribe to comments with RSS

 1. ser riktigt härligt ut! 🙂
  hoppas ni haft en bra helg?

  Henke "Hoppelajnen" - Psyco dad (Jasons pappa)!

  2012 07 01 || 14:08

 2. Klart D ska ha frihet oxå.
  Så länge man har koll, o de har du ju!!

 3. Håller helt med dig, efter som inte mina hundar kan vara lösa använder jag flexi. Rätt använt är flexikoppel jätte bra.

  Kul att se att det går bra för dig på din vandring!

  Carina

  2012 07 02 || 16:39

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: