Det är en ynnest att få vandra genom detta land!

14 kommentarer

Som bilden visar sken solen ordentligt när jag reste tältet i eftermiddags – annat var det dock tidigt i morse när klockan ringde 03.00 och jag tydligt noterade hur regnet smattrade mot tältet!

Enda sättet att hantera det var att vända sig om och sova en timme till…

Dagens vandring har lett mig drygt 50 km vidare längs E45:an, och i Svenstavik stannade jag till för att fylla på förrådet med vatten, grillkorv (till Debbie) och dunderhonung (till mig själv).

Jag stötte ihop med några trevliga själar och passade på att byta några korta ord innan jag ivrigt fortsatte min vandring – med insikten om att jag måste bli bättre på att prata med folket jag möter!

Vid Åsarna gjorde jag ytterligare ett snabbt stopp vid Sibylla för att där smaska på en rejäl hamburgare som snabbt skulle finna sin plats i min tomma mage! Strax efter detta stannade en trevlig kvinna längs vägen och bjöd på wienerbröd, något som kommer att passa alldeles utmärkt till kvällsfikat!

Väl framme vid dagens mål några kilometer senare kunde jag äntligen få vila mina trötta fötter, och intar därför ett horisontellt läge under ett okänt antal timmar! Välförtjänt om jag får säga det själv!

Det återstår nu mindre än 300 km innan jag viker av från E45:an, och går vidare på riksväg 26 mot Jönköping!

Redan nu tycker jag mig kunna skymta målet i fjärran!!

Sköt om er!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 06 30 || 18:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

14 svar to 'Det är en ynnest att få vandra genom detta land!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Så härligt att läsa och se dina foton och du verkar fortfarande vara vid gott mod…kämpa på för de gör du ju sååå bra!!!

  Kicki

  2012 07 01 || 13:24

 2. Är så kul att läsa om din resa … både här och på FB 🙂
  Ha det underbart!

  Maya

  2012 07 01 || 14:52

 3. Ja, visst är det vackert i vårt land! Glatt läser jag vidare om din vandring. Jag blir glad av tilltaget. /A..

 4. Det är så roligt att kika in här emellanåt och läsa ikapp och se hur det går för er. Du/ni verkar vid gott humör och god vigör. Vad roligt också med den respons du verkar få av trevliga människor efter färden.
  Ha det fortsatt bra.
  Kramizar♥

  Mita

  2012 07 01 || 17:34

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: