Idag är jag nöjd!

2 kommentarer

Idag är jag nöjd

Idag är jag nöjd! Energinivåerna var uppenbart på topp, så man cyklade iväg en tur under förmiddagen! Det var fortfarande lite kallt ute, men solen sken, och allt kändes väldigt bra!

Efter att man kommit hem så satte man igång direkt med att fixa maten. Endast en kopp kaffe på morgonen var inte en tillräcklig “frukost”, så man var mer än vrålhungrig när man kom hem.

Och inte helt oväntat – väldigt törstig! En dryg timme efter att man kommit hem kunde man äntligen äta sin lunch, och det smakade mer än ljuvligt.

Hunger är onekligen den absolut bästa kryddan, men tacosås behövs naturligtvis ändå!

Naturligtvis väcker dagens cykeltur tankarna på om man inte borde cykla till jobbet i morgon. Det kommer dock att vara ganska kallt på morgonen, så det återstår och se om man känner sig sugen på att cykla 25 km i -4°.

Det dröjer dock inte länge innan det bara är plusgrader på natten, så man kanske borde hålla ut ett tag till.

Men en tur på cykelsadeln är bättre än ingen!

Helgen går mot sitt slut!

Ja, ännu en helg är snart till ända, men det har ändå varit en aktiv helg. Precis en sån helg som man behöver för att kunna ladda sina batterier ordentligt.

Några mindre åtaganden återstår denna dag, men det mesta är gjort.

Nu kan man bara se fram emot en helt ny arbetsvecka med allt vad det innebär. På tisdag ska dessutom bilen lämnas in på service, däckbyte och lackkonservering, så när man får tillbaka den på onsdag kommer den att vara skinande ren och redo för sommaren.

Antar att man borde erbjuda en något liknande behandling för cykeln. Det finns onekligen ett stort behov för både service och reparation på den gamla trotjänaren. En kostnad man onekligen fasar något för, men den behövs onekligen. I alla fall om cykeln ska vara funktionsduglig även denna säsong.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 21 || 19:51

Publicerat i Cykling

2 svar to 'Idag är jag nöjd!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Tack! Jag hade en trevlig helg Hopas att du också hade det! Oj Vad det är kallt ute!
  Kram!

  skåningen

  2024 04 22 || 10:23

 2. Vad härligt! 🙂

  Pauline

  2024 04 24 || 10:53

Lämna en kommentar: