Ibland behöver man shoppa…

Inga kommentarer

Ibland behöver man shoppa

Ibland behöver man shoppa på riktigt, och det var nog ungefär precis vad jag gjorde just idag. Dagens inköp bestod av nya bäddmadrasser, täcken och kuddar.

Det är hög tid att byta ut allt som går, även om det blev en något kostsam historia.

Men det ska bli skönt att få byta ut allt det gamla mot något nytt. Det lär dock inte hinna bli till i kväll, så jag får finna mig i det gamla ett tag till. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte samtidigt passade på att köpa nya sängkläder också, men det går ju att lösa vid ett senare tillfälle.

Ignorera gärna kläderna bakom allt. Jag har inte hunnit bestämma mig för vad som ska sparas eller vad som ska få byta ägare…

Samtidigt får man vara försiktig då lilla fröken Wilja har en tendens att vara något vårdslös med just sängkläder av någon märklig anledning. Något man fått erfara mer än en gång…

Jag har haft många hundar genom åren och försöker alltid skydda mina skor. Wilja har lärt mig att det kan vara bra att även skydda sina sängkläder…

Ja, denna lilla fröken är onekligen unik på många sätt, och det är just därför hon är så värdefull. Hon utmanar mig på sätt som ingen annan hund gjort tidigare. Så snart jag får ro i mitt hem kommer jag att få rätt mängd energi för henne. För stunden går man mer eller mindre på knäna för att orka med det viktigaste.

I morgon byter man bil…

… tillfälligt!

Det blir en lika tidig morgon som vanligt, enda skillnaden är att jag kommer att anlända till jobbet något senare än vanligt. Jag var tvungen att dubbelkolla rörande lånebilen idag, och allt verkar vara i sin ordning.

Jag vet inte vad det blir för bil, men den kommer onekligen att duga tills på onsdag eftermiddag. Allt jag behöver bil för är att ta mig mellan jobbet och hemmet.

Vem vet. Kanske blir det en mopedbil…

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 22 || 19:37

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: