Det blev ingen mopedbil…

Inga kommentarer

Det blev ingen mopedbil

Det blev ingen mopedbil, men däremot en eldriven Renault. Nog för att jag är lite av en motståndare till elfordon överlag, men denna var faktiskt ganska skön att köra.

Min bil är redan färdig, så i morgon bitti ska jag köra upp till Varberg igen.

Det ska bli skönt att få återse sin bil igen – speciellt med tanke på att den kommer att blänka extra mycket. Åtminstone på ett sätt. Jag oroar mig lite för att kommande väder möjligtvis sabbar den ursprungliga känslan när man väl kört längs vägarna.

Oavsett är bilen lackkonserverad, så omgivningen får eventuellt vänta på att beskåda skönheten tills att man fått tvättat den igen längre fram. Oavsett det yttre ska ska det ändå bli skönt att få tillbaka sin bil.

Nyservad och med sommarskor på!

På tal om däck är det nog mer än hög tid att byta ut de gamla vinterdäcken inför nästa säsong. Det får däremot bli en huvudvärk man kan bespara sig själv tills i höst. Alltid en tröst, då fyra nya vinterdäck knappast kommer att bli en billig utgift.

Om jag inte accepterar ett annat transportmedel som är betydligt billigare och bättre på alla sätt och vis. Ja, jag pratar naturligtvis om cykeln, men det är dessvärre inte alltid ett alternativ vintertid.

Vi får se vilket mönsterdjup vinterdäcken har. Med lite tur kanske dessa håller en säsong till.

Bara tisdag!

Vi har hittills bara nått fram till tisdagen, men trots detta så längtar jag redan efter helgen. Troligtvis mest bara för planerna man har, men också pga annat.

Jag känner ett behov av en något längre ledighet så att man får chans att landa. För tillfället så finns inte riktigt den möjligheten, så man får troligtvis bita ihop tills den kommande semestern man ser fram emot. Den första riktiga semestern på många år…

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 23 || 21:33

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: