Man var lite ynklig…

Inga kommentarer

Man var lite ynklig

Man var lite ynklig i onsdags, och gick därför hem från jobbet.

När man vaknade i onsdags morgon kände jag inte av något alls. Hundpromenaden gick bra och man åkte till jobbet utan att ana något. Efter ett par timmar började man dock känna av något virus.

Denna veckan har många varit sjuka, så jag oroade mig för vad som komma skulle.

Men, av någon anledning blev jag aldrig så sjuk som jag förberett mig på. Jag sov en stund på soffan under eftermiddagen, och kunde sen somna utan några som helst problem på kvällen, och sov verkligen hela natten.

I torsdags var jag hemma från jobbet av just den anledningen. Men det värsta man kände var matthet i kroppen och i vissa fall även en febrig känsla.

Så jag bestämde mig för att jobba idag. Under förmiddagen kände man sig dock både matt och seg i huvudet, och jag började smått undra om man inte skulle stannat hemma en dag till.

Till min stora förvåning så mådde man bättre senare under dagen. Det är sällan jag blir riktigt förkyld, men när man väl blir det så känns det som att man besöker dödsriket. Det återstår att se hur länge det dröjer innan man åker på en riktigt manlig förkylning.

Men varför oroa sig för vad som kommer i framtiden, när man kan njuta av nuet. Det är fredag, och man kan äntligen slappna av några dagar och förhoppningsvis hinner kroppen återhämta sig helt och hållet under dessa dagar.

Händer i helgen!

Fredagskvällen får mestadels handla om att bara låta kroppen vila, men lördagen kommer att erbjuda något helt annat än vila. Dels finns ju jobb här hemma, men utöver det kommer Wilja att få träna extra mycket.

Hjärngympa och lydnadsträning i första hand, men jag ska även försöka cykla med henne för första gången. Det senare har av olika anledningar inte blivit av, men det känns som att hon är mer än mogen för detta. Det kommer att bli ett bra komplement till promenaderna.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 26 || 20:38

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: