Idag var vädret underbart!

2 kommentarer

Idag var vädret underbart

Idag var vädret underbart! Det är dagar som dessa man längtat efter under väldigt lång tid. Ett sätt att ta vara på värmen var att hänga tvätten utomhus, och ha ytterdörren öppen!

Solen sken, och allt kändes väldigt bra. Dels för att man fick sovmorgon, men också för att man haft en väldigt trevlig helg på alla sätt och vis.

Nu är snart denna helg över, och en kortare arbetsvecka väntar. Onsdagen är man ledig, och det är faktiskt något man ser fram emot. Våren är verkligen härlig då det erbjuds lite extra ledighet då och då.

Låt oss bara hoppas att vädret blir extra fint inför Valborg.

Det varma vädret gör också att man äntligen kan börja cykla mer igen. Jag siktar på att kunna göra det i morgon, även om latmasken inom mig skriker något fruktansvärt.

Jag håller i alla fall tummarna för att man lyckas komma upp i tid så att hundarna hinner få en rejäl promenad innan man beger sig mot jobbet. Men jag ska inte vara för hård mot mig själv om det inte blir så i morgon.

Det blir fler tillfällen för detta i så fall. Jag smörjde upp cykeln och pumpade däcken idag, så den är i alla fall mer än redo för morgondagen! Det återstår att se hur redo jag själv är inför just detta.

För egen del är inte sträckan det stora besväret, utan att dagarna blir väldigt långa. Man åker hemifrån 05.00, och är inte tillbaka förrän drygt 12 timmar senare.

Lyckligtvis klarar hundarna sig bra under den tiden, men man kan inte låta bli och känna hur samvetet gnager inom en under arbetsdagen. Det kommer tyvärr inte vara möjligt att korta ner den tiden nämnvärt.

Byggprojekt här hemma!

Det har inte blivit beställt något material till alla projekt än, men jag funderar på att försöka hämta hem en del på tisdag. Åtminstone så att jag kan påbörja vissa bitar av hundgården.

Troligtvis blir det så att man lånar ett släp och åker inom ByggMax på vägen hem. Så vad vi med säkerhet kan säga är att jag i alla fall inte kommer att cykla på tisdag.

Dessutom kommer min ved inom ett par veckor, och då har man utöver allt annat 10 m³ ved att trava. Samtidigt ska jag försöka ta ner lite träd här hemma så att man slipper köpa dyr ved igen i slutet av vintern.

Men det är ju alltid en nödlösning om det blir en väldigt kall vinter.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 28 || 20:30

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Idag var vädret underbart!'

Subscribe to comments with RSS

 1. vad härligt! vill också ha vår och värme, ser underbart ut med gräsmatta

  Pauline

  2024 04 29 || 08:26

 2. Idag har jag gjort lite av varje.Städade uterummet.Sen blev det kaffe och korsord i uterummet!
  Kram!

  skåningen

  2024 04 30 || 18:36

Lämna en kommentar: