Då är söndagen här…

2 kommentarer

Då är söndagen här

Då är söndagen här, och det var kanske inte direkt oväntat. Denna dag har en tendens att dyka upp efter lördagen, så man var ändå förberedd. Något man däremot aldrig kan förbereda sig på är hur snabbt tiden går en söndag.

Trots att man vaknade upp redan vid 06.00.

Men nu är klockan 19.30, och man undrar vart dagen tog vägen. Lite nytta har man dock fått gjort, men uppenbarligen hade man inte handlat allt man behövt för att kunna laga all mat idag.

Det är dock ingen fara på taket; jag har en välfylld lunchlåda tills i morgon. Och ytterligare en låda med tacos som just nu tinar i kylen. Trots detta kan det vara bra att ändå laga mat i morgon så att man faktiskt har mat för resten av veckan.

Det är märkligt att det ska vara så svårt att skriva en ordentlig inköpslista…

Kanske skulle det underlätta något om man i stället valde att beställa maten online, så att man slipper irra runt som en yr höna bland alla hyllor? Jag har länge velat testa detta, men det har liksom aldrig blivit av. Jag är verkligen ingen som uppskattar att springa runt i affärer och leta efter varor.

Dessutom har ICA Kvantum i Falkenberg börjat flytta om hyllorna, så nu är man återigen vilsen i den butiken.

Har du testat att beställa mat online? Är det något du kan rekommendera?

Cykeln står fortfarande parkerad!

Ja, detta är verkligen inte bra, men vad ska man göra? Motivationen verkar ha försvunnit helt och hållet, och man blir mer än irriterad över att det blivit så här.

Varför ska det vara så svårt att få tillbaka motivationen och göra det man älskar? Jag vill verkligen inte vara en heltidsbilist! Jag hoppas på lättnader i vädret, för det kan ändå göra allt mycket lättare.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 14 || 20:11

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Då är söndagen här…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Du fick en hel del gjort !
  Allt börja bli bra ! Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2024 04 15 || 10:52

 2. Ett tips är att du har en shoppinglista i mobilen då fyller du i efter hand som du kommer på något, tips nr 2 är att ha recept framme och går igenom punkt för punkt när du skriver listan.
  Jag har inte beställt dagligvaror på nätet, och tror inte jag kommer att göra det heller, jag vill inte ens att någon annan ska handla åt mej.
  Men jag måste säga att jag är imponerad av dej och alla andra som förbereder matlådor för veckan, det är pluspoäng från mej.

  Marianne

  2024 04 15 || 19:39

Lämna en kommentar: