Wilja åker till veterinären…

Inga kommentarer

Wilja åker till veterinären

Wilja åker till veterinären i morgon!

Nej, det är inget allvarligt som hänt! Det som väntar är vaccination och en allmän koll. Därefter ska veterinären skriva ett nytt recept på fästingmedel.

Dessa vidriga små kryp har ju vaknat till liv sen en tid tillbaka. Således börjar en ny kamp för att själv inte få några fästingar. Kanske borde jag äta mängder av vitlök i förebyggande syfte? Frågan är bara om det gjort mig mindre populär hos mina kollegor…

Men äter man kapslar ska det visst motverka den doften något! Kan vara något att tänka på av hänsyn till den omedelbara omgivningen.

Wilja är i skrivande stund helt ovetandes om att hon i morgon ska få bege sig ut på en liten roadtrip!
Jag tänker låta henne förbli ovetandes tills att hon märker att jag kommer hem tidigare från jobbet för att hämta henne.

På något sätt är jag övertygad om att hon kommer att uppskatta en liten biltur även om målet innebär att en veterinär behöver undersöka henne. Inte för att hon har något problem med det. Det är nog bara husse som överdriver…

Kort arbetsdag!

Med anledning av att Wilja åker till veterinären så behöver husse sluta tidigare på jobbet. Det är i stunder som dessa man inser hur bortskämd man varit efter att bara jobbat helger. Då inkräktade aldrig sådana besök på arbetet som sådant, men det är nya tider som gäller för oss nu. Trots att detta varit min verklighet i över 7 månader så blir man förvånad när vardagarna inte är lika lättillgängliga.

Det är märkligt att man fortfarande inte lärt sig att det är nya tider som gäller. Goda tider, icke desto mindre. Man behöver bara bli bättre på att planera för sånt här. Detta kom med ovanligt kort varsel, men man behöver samtidigt värna om hundarna.

Och sig själv.

För vem vill ha pyttesmå kryp i sängen..?

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 04 15 || 20:14

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: