Man är tillbaka igen!

2 kommentarer

Man är tillbaka igen efter att man tidigare raderat sitt konto på Instagram! Det är kanske inte helt oväntat, men jag är ändå nöjd över att man varit borta under 4½ månad.

Jag vet inte riktigt varför jag valde att skapa ett nytt konto, men det visar sig kanske med tiden. Om man återigen finner sig något missnöjd kan man alltid välja bort det igen.

Oavsett behöver omvärlden se hundbilder! Antar att det är vad man i första hand kommer att få se. Samtidigt också sånt som rör träning och hälsa, men eventuellt i en något måttligare frekvens.

Som idag till exempel: Då valde man återigen bilen, fast att cykeln stod redo.

Kanske inte mest på grund av en inneboende lathet, utan snarare för att ta det säkra före det osäkra. Man kunde känna lite i benet även denna morgon, men så här på eftermiddagen känner man i stort sett inget. Kanske har jag på något märkligt sätt inbillat mig att skadan var värre än den var? Eller så känner man inget för att man valt att inte överanstränga benet?

Ja, det finns bara en som vet svaret, men Han lär inte svara på varför i nuläget.

Vilket transportmedel väljer man i morgon?

Ja, helt ärligt vet jag inte. Man kanske cyklar, eller så kör man bil. Dessvärre tror jag att latmasken kommer att få sista ordet tidigt i morgon. Jag vet i alla fall vad jag vill, och vad jag borde: Cykla! Min nuvarande matchvikt har nått 94 kg, så nu är det verkligen dags att vända trenden.

Jag var ju på god väg ett tag, men sedan verkar det som att något gått väldigt snett. Vädret verkar tyvärr vara ganska oförutsägbart, men man håller tummarna extra hårt ändå. Samt att latmasken tar en välbehövlig sovmorgon…

Här hittar du oss på Facebook

Edit: Glädjen blev kortvarig, som du kan läsa om här!

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 19 || 19:03

Publicerat i Facebook

2 svar to 'Man är tillbaka igen!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Varför tog du bort insta, tröttnade du på det?
  Ja bil är alltid bra 🙂

  Annie

  2024 06 20 || 22:59

 2. följer dig gärna där, lillafrokenhurtig heter jag

  Pauline

  2024 06 22 || 15:49

Lämna en kommentar: