Man var verkligen förberedd…

Inga kommentarer

Man var verkligen förberedd

Man var verkligen förberedd på att cykla till jobbet idag. Dessvärre blev det aldrig så då man var vis nog att avstå från det med anledning av mitt tidigare snedsteg.

I skrivande stund vet jag inte om det var rätt val, men det var ändå mitt val.

Man har haft vissa känningar i benet under dagen, men utan att dessa inneburit ett problem. Samtidigt är det kanske bäst att låta benet vila, än att anstränga det under drygt 55 km. Trots det faktum att vädret varit perfekt att cykla i.

Inget regn. Ingen direkt vind. Och mestadels solsken. Icke desto mindre var man bilburen just denna dag, men kanske kan morgondagen erbjuda en cykeltur i stället.

Benet har ju inte blivit sämre på något sätt, utan det är bara jag som stör mig på att det gör lite ont ibland. Förhoppningen är i alla fall att allt blir bättre snart nog! Samtidigt är man oerhört tacksam över all tur man haft i denna situation.

Allt kunde ju blivit så mycket värre! Hur man sen ska visa sin tacksamhet i detta återstår att se.

Två arbetsdagar återstår…

… och sen är man återigen något “långledig”. Fredagen är en ledig dag från ett betalt jobb, men jag anar redan nu att man kommer att behöva jobba en hel del ändå. Man ska fortsätta kantklippa, och även försöka sladda vägen. Innan detta behöver man försöka fylla igen några av de större potthålen, och sen har man en gräsmatta att klippa.

Och ett hus att dammsuga, något man kommer att bli påmind om fram tills det är gjort.

Men, det finns också en hall som behöver lite kärlek och omtanke, och om tillfälle finns så kommer även denna att få uppleva en förnyelse. I alla fall vad gäller golvläggning. Men samtidigt får man inte glömma av att också unna sig både återhämtning och vila under dessa lediga dagar.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 18 || 18:43

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: