Varför krångla till det?

1 kommentar

Varför krångla till det

Varför krångla till det? Med ett mindre engagemang lyckades man ordna en senare middag till sig själv. Eller rättare sagt; ytterligare en middag till sig själv.

Av någon anledning blev jag plötsligt enormt sugen på varma mackor. Det är nog år och dar sen jag sist gjorde varma mackor, men vissa saker ska man kanske inte göra för ofta.

Det är i alla fall enkelt värre. Lite ketchup på brödet, lite skinka, tomat, ost och paprika. Man värmer ugnen till 225°, och ställer in formen i ca 10 minuter. Färdigt!

Krispigt, gott och varmt! Kanske lämpar sig detta bättre för den kalla årstiden, men till mitt försvar:
Det är svensk sommar, men oavsett årstid så var mackorna väldigt goda och mättande! Perfekt för den som inte alltid är jättesugen att stå och laga mat efter jobbet!

Hur mår benet idag?

Ja, efter gårdagens lilla tabbe, så kan man ändå vara tacksam över att det inte var värre. Viss smärta har följt med i benet, men överlag behöver man nog inte oroa sig. Det är inte tal om någon stukning, men möjligen en väldigt märklig sträckning. För säkerhets skull ringde jag 1177 för att rådfråga en sjuksköterska, då tanken slog mig att jag kanske skadat ett muskelfäste.

Hennes ord lugnade dock mig, och dagen flöt på bra. I vissa lägen känner man lite smärta, som när jag exempelvis skulle ta av mig skon när jag kommit hem.

I övrigt är jag hoppfull om att detta kommer att rätta till sig själv under kommande dagar. Om inte så får jag helt enkelt uppsöka en vårdcentral för en närmare undersökning.

Jag har onekligen haft en enorm tur i detta, men det är inget ovanligt då turen tycks följa mig genom livet. Därmed inte sagt att man är helt osårbar.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 17 || 19:42

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Varför krångla till det?'

Subscribe to comments with RSS

  1. det där är så gott, underbart enkelt

    Pauline

    2024 06 18 || 18:59

Lämna en kommentar: