Ibland trampar man snett…

Inga kommentarer

Ibland trampar man snett

Ibland trampar man snett, och det påminner en om ens faktiska ålder. Under dagens arbete idag tänkte ungdomen inom mig att det var en bra idé att hoppa över staketet. För att vinna tid…

När fötterna nådde den igenväxta marken så landade jag på en ojämn yta, och högerfoten vek sig åt höger. Samtidigt infann sig en ganska påtaglig smärta längs underbenet upp till knät.

Jag borde börja påminna mig själv om att jag faktiskt är 47 år gammal…

Min första farhåga var att jag stukat foten, men efter att man gett uttryck för sin ynklighet en stund så släppte det mesta onda. Tiden jag tjänade på att ta genvägen förlorade jag snabbt genom att vara ynklig.

Så, talesättet att “genvägar är senvägar” upplevs för stunden vara mer än sant.

Det mesta av dagens arbete handlade om att kantklippa vägen som går förbi min infart och längs tomtgränsen. Wilja fick möjlighet att inspektera detta, och hon verkade mer än nöjd med allt. För egen del så är jag om möjligt än mer nöjd då jag fick hjälp från den finaste med just detta.

Innan allt detta började jag klippa gräsmattan, men har valt att lämna en större del till senare i veckan. Jag kände att dagens insats var mer än tillräcklig, och nu får man i stället fokusera på att laga mat.

Helgerna går alltid fort!

Den senaste tiden har man varit ganska bortskämd med långhelger, men den tiden är nästan över. Nästa vecka är den sista korta veckan innan semestern, och efter semestern får man vänta ända till julhelgen innan man kan njuta av långledigt.

Under förutsättning att man inte då och då unnar sig en ledig fredag. Något jag självklart har för avsikt att göra lite då och då… Mest för att jag kan!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 16 || 15:11

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: