Ibland vaknar man tidigt…

1 kommentar

Ibland vaknar man tidigt

Ibland vaknar man tidigt, och då får man helt enkelt passa på att göra nytta. Det var uppskattningsvis strax före 06.00 som man öppnade sina trötta ögon, och ca 1 timme senare var man igång.

Att trimma vägkanterna är kanske inte det mest givande jobb man kan göra, men det behövs.

Efter 2 ½ timme var man nöjd med dagens insats, men det återstår fortfarande mycket jobb. Nu blir det i alla fall trevligare att gå den sträckan med hundarna, då dem inte får med sig lika många fästingar hem.

Det resultatet gör ju att det är värt besväret att göra jobbet.

I morgon kommer jag att försöka fortsätta med detta, men det är tveksamt att jag hinner bli klar. Jag måste nämligen också passa på att klippa gräsmattan här hemma.

Utöver detta behöver man otroligt nog även städa huset. Om jag inte bestämmer mig för att göra det idag. Man har andra planer senare idag, så det återstår och se hur mycket tid man har tillgodo.

Man behöver ju också ta tillfället i akt att försöka hinna med att vila under helgerna. Så långt är man i alla fall nöjd med dagens arbetsinsats, och nu kan man börja förbereda sig för eftermiddagens och kvällens umgänge.

“Snart” är det semester!

Om några veckor går man ju på sin första riktiga semester på många år, och då får man också tid för allt. Man kommer enkelt att kunna varva alla tänkbara måsten och önskemål på ett något enklare sätt. Man har ju tidigare varit bortskämd med att ha väldigt mycket fritid, men den tiden är ju förbi.

Vilket naturligtvis märks på mer än ett sätt, men ändå tycker jag att allt fungerat bra.

Men att bara få vara hemma några veckor och njuta på alla tänkbara sätt kommer naturligtvis att vara härligt. Framförallt tror jag att semestern kommer att innebära extra mycket cyklande både hit och dit!

Med detta sagt önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 15 || 11:20

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Ibland vaknar man tidigt…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Härligt! Å skönt med kommande semester 🙂

    Pauline

    2024 06 15 || 19:56

Lämna en kommentar: