Man ska inte klaga…

Inga kommentarer

Man ska inte klaga

Man ska inte klaga på vädret – speciellt inte när solen skiner! Med anledning av just detta så hoppade man upp på cykeln och trampade iväg på en tur.

Visst, det blåste ordentligt, men det gjorde inte så mycket när man skulle få medvind hem.

Det var lite småkyligt i vinden, men inte så pass att man behövde en långärmad tröja. Så här i efterhand känner man sig lite småfrusen, men det får man räkna med. Väl hemma från denna lilla utflykt så var man mer än nöjd i både kropp och själ.

Man kan därmed sätta punkt får denna vecka och dra slutsatsen att långledigheten har varit väldigt givande på många sätt. Allt känns mer än bra. Nu är batterierna fulladdade för nästa vecka.

För vovvarnas del har det också varit en givande helg, men mycket bus, gos och bollkastande. Så här trötta och nöjda var Turbo och Wilja tidigare idag.

Det är sällan man ser en så trött Wilja, så man passar verkligen på att njuta!

Om man lyckas komma upp lite tidigare i morgon så kommer hon att få en extra lång morgonpromenad, medan Turbo får stanna hemma och njuta på sofflocket.

Han fyller trots allt 11 år om 3 veckor, och har förtjänat en lugn tillvaro. Han kommer troligtvis att uttrycka visst missnöje när jag och Wilja går iväg, men han kommer snabbt att hitta sin plats på soffan.

Klockan är slagen:

Då klockan börjar bli mycket så har det blivit dags att avrunda denna dag med lite läsning. Ett perfekt sätt att varva ner innan man kryper till kojs och lyssnar på någon podd. Måtte bara John Blund infinna sig i tid, så att man får sin ack så välbehövliga skönhetssömn.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll, och en bra start på den kommande veckan!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 09 || 20:37

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: