Äntligen är sommaren här!

2 kommentarer

Äntligen är sommaren här

Äntligen är sommaren här, och man kan pusta ut. Att man råkat missa målet med Beach 2024 gör inget. Det är ändå ingen som kommer att vara på stranden nu.

Se, allt löser sig till det bästa!

Lyckligtvis regnade det inte tidigt i morse, så jag kunde bjuda hundarna på en väldigt uppfriskande morgonpromenad genom skogen. Efter kaffet fann jag dock motivation att cykla in till stan lite snabbt.

Det var nästan så att jag klarade mig undan regnet, men tyvärr inte helt. När det var ca 7 km kvar till Hundgården så började det regna.

Och regnet har nästan mer eller mindre fortsatt sen dess, och vindarna är inte direkt varma. Att man av den anledningen håller sig inomhus är kanske inte alls så konstigt. Det känns bara lite udda att man behöver ha elementet igång för att hålla värmen.

Jag är i alla fall tacksam över att man fick möjlighet att cykla in till stan, och hoppas att väderleksprognosen för nästa vecka förändras till det bättre. Man vill ju kunna cykla ännu mer.

Det råder delade meningar om morgondagens väder!

Antingen kommer det att regna rejält även i morgon, eller som kommer regnet att drabba grannarna till norr och söder i stället. Naturligtvis hoppas man mer på detta, och i sådant fall så kan man eventuellt få lite gjort utomhus också.

Trots en väldigt produktiv fredag så finns det fortfarande mycket att göra här hemma. Med lite tur så kommer man att få tillfälle att göra både det ena och det andra innan det är dags att avsluta den sista långledigheten innan semestern.

Fyra arbetsveckor återstår innan man går på sin första riktiga semester på många år. Den är mer än välkommen, och man lär hinna få en hel del gjort på mer än ett sätt.

Men låt oss ta en dag i taget.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig söndag!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 08 || 22:05

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Äntligen är sommaren här!'

Subscribe to comments with RSS

  1. vi hade regn på prognosen idag, men än är det sol 🙂

    Pauline

    2024 06 09 || 16:01

  2. Här har det varit halvdant väder idag med regn, hoppas på bättre väder i nya veckan som kommer!

    Annie

    2024 06 09 || 19:51

Lämna en kommentar: