Vi har arbetat hårt…

Inga kommentarer

Vi har arbetat hårt

Vi har arbetat hårt idag, och detta är en del av resultatet. Nästan allt ogräs i hundgården är borta, och personligen njuter jag i fulla drag.

Dessvärre kan jag inte på något sätt ta åt mig äran för hur just hundgården ser ut nu!

Hade ogrässprutan fungerat så hade man kunnat förhindra återväxten något, men jag får lösa det på ett annat sätt. Det går att hitta lösningar på allt möjligt.

Så här i efterhand önskar jag att man tagit ett kort innan arbetet påbörjades, men tyvärr glömde jag helt och hållet av detta. Jag kan i alla fall intyga att hundgården var vildvuxen på alla tänkbara sätt.

Arbetsinsatsen har varit enorm. Jag klippte gräset, en annan rensade ogräs, och ytterligare en kantklippte infarten och bortåt. Det senare arbetet fick tyvärr avbrytas då trimmertråden tog slut, men en tur till stan löste den biten.

Samtidigt passade jag på att svänga förbi återvinningscentralen och lämna av en blygsam mängd skräp. Allt känns lättare nu, och ordningen känns återställd.

Visst finns det mycket mer att slänga, men jag tar en bit i taget. Jag har tydligen ytterligare 14 besök på återvinningscentralen i år. Något jag har för avsikt att utnyttja på alla tänkbara sätt.

Det blev ingen cykling idag!

Nä, men jag är kanske inte jätteförvånad, men samtidigt är det ok. Jag antar att gräsklippningen och övrigt har erbjudit en väldigt bra träning på alla sätt och vis. Men det kommer att finnas möjlighet att cykla andra dagar.

För stunden känner jag mig i alla fall väldigt nöjd med allt, och även lite trött. Då passar det egentligen perfekt att lägga sig i soffan en stund och krypa ner under filten, men jag tänker att det är bäst att vänta med detta.

Annars är risken nog att man somnar, och sen är dagen över. Man kan fortfarande uträtta lite nytta här hemma, och det är precis vad jag har för avsikt att göra.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig fredagskväll och helg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 07 || 17:12

Lämna en kommentar: