Rapport från en torsdagscyklist

Inga kommentarer

Rapport från en torsdagscyklist

Ja, varför inte lämna en rapport från en torsdagscyklist! I morse vaknade man av någon anledning redan vid 04.00, men somnade om efter ett snabbt överläggande med mig själv.

Man kan inte kalla det för sovmorgon om man går upp vid 05.30, men det kändes ändå så.

Nästan lite lyxigt, till och med. Efter att man hällt i sig en kopp kaffe så trampade man in till stan. Att mörka regnmoln delvis täckte himlen var inget hinder. Inte heller att kylan bet sig fast i en allt för klent klädd cyklist.

Tacksamt nog så orkade solen ta sig igen molnen, och vindarna blev allt varmare. När man rullade in på gårdsplanen hade man avverkat drygt 40 km, och allt kändes väldigt bra.

Gårdagens pizza tycks dock ha påverkat vågens budskap, så man får nog allt cykla i morgon igen! Gärna på lördag och/eller söndag också för att gardera sig själv något. Om vädret tillåter, men det ser ut som att regnet kommer att vara allestädes närvarande.

Man hoppas dock att prognosen ändras till ett mer fördelaktigt väder. Annars måste jag klippa gräsmattan redan i morgon, och det finns inte riktigt med på min planering…

Men jag antar att man får anpassa sig efter förutsättningarna på bästa sätt.

Morgondagen är en klämdag..

… så det är klokt att akta fingrarna!
Onekligen ett gott råd, speciellt för den som ska vara ute och fixa i trädgården. Om jag har tur så vaknar jag tillräckligt tidigt för att komma igång med allt i god tid.

Naturligtvis ska vovvarna få sin promenad först, och sen ska jag naturligtvis få mitt ack så välförtjänta kaffe.

I morgon får man också lite extra hjälp med allt, så jag kan med säkerhet säga att man kommer att se väldigt tydliga resultat. Jag är övertygad om att den igenväxta delen av hundgården kommer att glänsa ordentligt. Bilder på detta kommer i morgon!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 06 || 22:00

Lämna en kommentar: